Mit csináljak? Miért van ez? Kezdek megőrülni?
Ha nem voltál eddig neurológusnál, talán oda is érdemes lenne elmenned - bár különösebben nem értek ehhez a témához, de azt éppen tudom, hogy pl. az epilepszia betegség is okozhatja, hogy a tárgyakat ilyen különösen észleled. A stressz és az alvásmegvonás, ill. a koffein pedig kifejezetten gyakran válthatnak ki epilepsziás rohamot. (És a közhiedelemmel ellentétben, az epilepsziás rohamok nem csak olyan "elesős-rángatózósak" lehetnek, hanem nagyon sokféle roham létezik, attól függően, hogy az agy mely pontjából "indul ki", és mennyire "terjed" az agynak ez a... tevékenysége. Van, aki roham alatt például csak "bámul a semmibe", vagy hallucinál.)
Na jó, elég amatőr módon írtam le ezt a kis szöveget, de a neten sok helyen jobban utána tudsz járni ennek a témának is.
Egyébként pedig bizonyára még rengeteg olyan oka lehet a dolognak, amiről én még csak nem is hallottam, mégis érdemesnek tartottam megemlíteni neked ezt a lehetőséget is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!