Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom sokat kiabál,üvöltözik-l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sokat kiabál,üvöltözik-lehet ezzel valamit tenni?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt,3 éve házasságban.

Szeretjük egymást,jól élünk,van lakásunk,jó munkánk ,barátaink stb

Párom nem iszik,nem cigizik,nem marad ki,tudom,hogy szeret,rendes ember

De az utóbbi egy évben,mintha indulatkezelési problémái lennének.

Türelmetlen,sokszor kiabál,üvöltözik,csapkod stb

Társasházban élünk,sajnos sokszor zeng tőle a ház,a szomszédok még nem szóltak,de ma már másként köszönt az egyik,egész biztos ők is hallják...

Nagy nézeteltérés nincs,apróságokon húzza fel magát

Próbálom vele megbeszélni,de nem megyek sokra,javasoltam,hogy menjünk el valami segítő helyre,de eltolja magától,mondván miattam kiabál,mert velem nem lehet kibírni stb stb

Szeretem a párom,úgy gondolom ő is engem,de nem bírom ,hogy hetente legalább egyszer apróságok üvölzözésik fajuló vita van.Már a szomszédok miatt is szégyen érzetem van

Valaki volt ilyen helyzetben?Mit tanácsoltok?35 évesek vagyunk,szóval már nem olyan fiatalok..

2022. jún. 13. 20:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"miattam kiabál,mert velem nem lehet kibírni" Hát egyem meg. Meg a kollégával se lehet kibírni. Meg majd lassan a szomszéddal se lehet kibírni. Ha lenne gyereketek, vele se lehetne kibírni. Szerencse, hogy ő olyan áldott jó természet, na vele aztán ki lehet bírni. Felháborító. Teljesen hülyének néz.

Akkor bírja ki nélküled. Úgy otthagynám a kib. kávéscsésze miatt ordibálni egyedül, mint a huzat. Tudod kivel... idegbeteg barom, ne haragudj. Mi lenne, ha tényleg baj lenne, ha egy csésze miatt fél órát üvölt...? Ez nem normális dolog. Hoppá, leesett de béna vagyok és összesöpröm. Ennyi ám egy törött csésze esete. Férjem még ennyit se kommentálja, csak szólok.

Eszedbe ne jusson szülni neki.

2022. jún. 14. 11:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Mégiscsak el kéne menni egy párterapiára és megbeszélni azokat a dolgokat amiből amúgy kiabálás lenne
2022. jún. 14. 14:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!