Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom vagy csak megszokás? 22/N
A párommal 17 éves korom óta együtt vagyok, ő 25 volt mikor összejöttünk. Nagyon szerettem/szeretem őt, egy ideig a szex is jó volt. Minden egyes nap együtt alszunk, tehát együtt is élünk. Most készül a ház is ahova költözünk. A probléma, hogy mióta meg van a ház, 1 éve a párom mindig azon dolgozik, ő csinálja a felújítást az apjával hétvégente. Tehát ez azt jelenti, hogy 0 szabadideje van a páromnak. Nincs együtt töltött minőségi időnk, a szexet sem kíván már. Úgy érzem ez kihűlt részemről :( Sose gondoltam volna, hogy ezt fogom érezni. Újra azt érzem, hogy hiányzik a bulizás, az ismerkedés. De közbe meg elveszíteni se akarom a párom, mert szeretem, illetve egykor nagyon jó volt a kapcsolat, mikor még nem volt meg a saját ház, nem volt ennyi munka.
Mi ez a kettős érzés bennem? Úgy érzem nem tudnék nélküle élni, viszont jó lenne újra szerelemesnek lenni.
Aztán mi a helyzet most?
Együtt maradtatok?
Végzett a ház körüli munkákkal, csodaszép minden hogy jó legyen Nektek, főleg, hogy tető legyen a fejetek felett, na és most már van ideje rád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!