Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éven keresztül megcsalt a párom. Ti meg tudnatok bocsátani?
5 éve vagyunk együtt és 1 éve csalt egy masik csajjal. Mikor szembesítettem vele, hogy tudom, akkor azt mondta hogy de ő nagyon szeret. Mindenkinek ezt mondogatja, hogy engem nagyon szeret. Én is szeretem, de az agyam egyszerűen nem engedi, hogy megbocsássak neki.
Ti mit tennétek?
Egy félrelépést sok év házasság után adott esetben meg lehet bocsátani, de 1 év folyamatos hűtlenkedést nem. Megmondanám, hogy örülök, hogy házasság előtt tudtam meg ezt róla, és menjen a másikhoz, nem állok a boldogságuk útjába.
Ha azt mondja, hogy szeret, ezen röhögnék. Visszakérdeznék, hogy a másiknak is ezt szokta mondani?
Nagyon szerethetett akkr is, amikor a másik nőben volt a farka.
Most is hülyére vesz, ébredj fel!
Engem is több mint egy éven keresztül csaltak, de egy percig nem gondolkodtam hogy kibaxam-e a pitsába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!