Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éven keresztül megcsalt a párom. Ti meg tudnatok
bocsátani?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és 1 éve csalt egy masik csajjal. Mikor szembesítettem vele, hogy tudom, akkor azt mondta hogy de ő nagyon szeret. Mindenkinek ezt mondogatja, hogy engem nagyon szeret. Én is szeretem, de az agyam egyszerűen nem engedi, hogy megbocsássak neki.
Mit mond, miért tette? Mi hiányzott neki? Te lehet, úgy gondolod, semmi, mindent megadtál neki. Megkérdezted tőle is? Mit mond? Azt nehezen lehet erre ráfogni, hogy gyarló volt és megbotlott. :D Ha egyszerűen a jelleméből csak ennyire futja, neked ettől még szerethető? Mindent megér neked a kapcsolat egy ilyen gyenge emberrel, ő számodra a főnyeremény? Nem szeretnél egy olyannal lenni, aki nem fog megcsalni?
Ha ez szerelem részéről a másik nővel is (nem feltételezem, hogy szexgép, aki teljesen érzelemmentesen dug bárkit is, ha mégis, akkor fuj), számodra elképzelhető, hogy poliamoriában éljetek hárman a kapcsolatban?
2022. jún. 12. 20:14
22/30 anonim válasza:
GOndolkodás nélkül kidobnám 5 év után.
Ha hazdag, és 20 éve házasok vagyunk, akkor nem zavarna, én is keresnék valakit.
2022. jún. 12. 20:15
23/30 anonim válasza:
1 év, ez már nem botlás, hanem viszony. Ki tudja, ha nem szembesíted vele, akkor meddig tart!? Mivel nem ő vallotta be, hanem te jöttél rá, én már az életben nem tudnék benne megbízni. Ezután is csinálni fogja, csak óvatosabban.
2022. jún. 12. 20:18
24/30 anonim válasza:
Megbocsátani?😂😂😂 Rossz vicc. Az exemnek volt egy egyéjszakás kalandja részegen. ( Én legalábbis csak egyről tudtam akkor), de Már erre is a végleges szakítás volt a reakcióm.
Szóval nyilván nem, nem bocsátanék meg, egy alkalmat sem, soha, senkinek, nem hogy egy hosszabb viszonyt. Nem vagyok sem balek, sem egy önbecsülés nélküli nő, akivel ezt következmények nélkül meg lehet tenni.
2022. jún. 12. 20:49
25/30 anonim válasza:
Ezért mondom mindig, hogy a leghazugabb szó a világon a "szeretlek".
A tettek számítanak.
Ennyi.
2022. jún. 12. 22:19
26/30 anonim válasza:
Oké szereted, De. Te nem azt az embert szereted ugye aki hazug színészkedéssel átvert, bűntudat nélkül, hosszú időn keresztül? Egy kapcsolat alapja két ember között a bizalom és őszinteség, és egyik sincs. Van olyan eset amikor a körülmények nehezek kicsit kileng a másik, de ez nem az sajnos. Akkor is szeretett mikor más nőbe beletette? Gondolom akkor is az járt az eszébe, hogy téged mennyire szeret. Nem olyan a szóban forgó ember, akire te vágysz, engedd el. Elhiszem hogy fáj, de neki nem fájt mikor mással volt, és most hogy lebukott most persze szeret... te is érzed hogy ez nem igaz.
2022. jún. 13. 11:29
27/30 anonim válasza:
Persze szeret téged,meg a másik nem jelentett semmit - de azért mégis félrelépett... Ez a csávó nem tisztel téged. Egy éves viszonya volt, hazudott neked. Velem nem történt ugyan ilyesmi,de ha egyszer eljátssza valaki a bizalmamat, akkor annak vége. Nem kommunikált veled,nem mondta, hogy problémája van, hogy hiányzik neki valami -hiszen akkor keresik másnak a társaságát,ha valamit tőled nem kapott meg. Ez sunyiság, és nem díjazandó. Hidd el, vannak normális és hűséges pasik is. Ha helyén van az önértékelésed, akkor ráadod a kabátot.
2022. jún. 13. 12:48
28/30 anonim válasza:
Ne bocsáss meg neki. Jobbat érdemelsz nála. Ha megfordult a fejébe már a gondolata is a megcsalásnak, akkor sose szeretett. Tervezte a megcsalást. Tervezte, hogy megaláz, megbánt, hazudik. Szerinted szeretett, amikor a másik nővel volt? Ha szeret, akkor nem csal meg. Hány évesek vagytok?
2022. jún. 13. 20:34
29/30 anonim válasza:
Nem bocsájtanék meg. Soha.
2022. jún. 22. 19:56
30/30 anonim válasza:
Mondok egy érdekeset, lehet hogy szeret csak nem úgy ahogy azt te gondolod, és ezt nem lehet megváltoztatni. Alapvető érték differencia van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!