Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ekkora marha?

Figyelt kérdés

Rövidre fogom, mert csak felhúz az egész!

A testvérem aki külföldön dolgozik elintézte, hogy a gyerekem kereszt anyja az unokatestvérem legyen!

Velem egyidős a lány, elvileg van párja meg minden.

Volt osztálytársam volt a lány, 5-8 ig, azután 5 évig nem találkoztunk.

De el is felejtettem, hogy mennyire herótom volt(jelenleg is van)tőle!

Nos a férjem, itt a bibi!

Ő tipikus az az ember aki MINDEN emberrel jóban akar lenni, de néha átlép egy mércét.

Ezelőtt 1 hete ismerte meg, azóta ismerősök a közösségi oldalakon, hívogatják egymást, a férjem a csaj apjának segít, és ami már gyanús, hogy úgymond kimutattam, hogy nem teszik ő védi a csajt és felháborodik, amikor szóba hozom.

Vagyis ő elmegy oda az apjához, én kínlódok a gyerek mellett, hogy főzzek amiből csak én eszek, és harmadnap dobhatom el, mert ő ott eszik jókat!

Ő elmegy reggel, este 7 ig nem is látom, nem is hallok felőle.

Néha felküldi a csajt, hogy ébressze meg a babát, akit nagynehezen sikerült elaltatnom

Nem vagyok érett anya, sem kitűnő feleség, sem egy topmodell nagy csöcsökkel és seggel, mint az a csaj, de vak sem vagyok.

Én marha voltam, mert kiment a fejemből, hogy utáltam a csajt.

Már késő, hogy bármit is tegyek, a férjem, mint ha a megszállottja lett volta, csak ennyit hallok " Melissza mondta ezt, Melissza mondta azt, Melissza ezt küldi, Melissza kedves lány stb"

Egek most én mit tehetek? Nem mondhatom a csajnak, hogy figyelj nem még kellesz

Mit tanácsoltok?

Felhúz az egész szituáció, a férjemmel nem lehet egy értelmes szót sem beszélni, mert felhúzza magát

Nem lenne semmi baj, ha nem írogatnának egymásnak, ha nem beszélnének telón és nem rejtegetné a telefonját.

2022. jún. 10. 08:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Jeszus nem értem a férjedet.. azon agodik hogy vita lesz a családban miközben a saját családját szó szerint les.arja?

Téged se értelek... Miért nem nyitod ki a szád és mondod meg a férjednek a magadét.. Amugy szerintem van köztük valami... Más miatt miért kepesztene a férjed... Nagyon vak vagY

2022. jún. 10. 15:37
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Az hogyan merült fel, hogy a bátyád a hátatok mögött önállóan rendezi, hogy a ti gyereketeknek ki legyen a keresztszülője? Ez régi szokás valamelyik tájegységen a nagyon régi időkből?

Így akart esetleg megszabadulni attól, nehogy őt és

a párját kérjétek ​fel rá?

Párodnak is ez természetes, oké volt, hogy nem ti, hanem más dönt ebben?

Ha a Melissza a te és bátyád unokatestvére, akkor Melisszát és a nagynénéd, nagybátyád ismerte a férjed régről?

Melissza a rokonod, a te és az ő szülei hajdan hogyan kezelték, hogy fiatalkorotokban nem voltatok jóban? A szüleitek hogyan viszonyuln(t)ak egymáshoz? Bátyád és Melissza mindig is jóban voltak,tartják a szoros kapcsolatot még úgy is, hogy bátyád külföldön dolgozik, csak ti lányok nem vagytok jóban?

2022. jún. 15. 02:23
 33/34 A kérdező kommentje:

Nem ismerték egymást!

Nem volt olyan WoW vita, hogy a család is tudjon róla.

A csaj és a bátyám nem igazán beszéltek, csak annyi ha a csaj épp átutazóban van, akkor beugrik a bátyám munkahelyére.

Vagy ez csak azért volt, mert felkérte keresztanyának?!( ezelőtt 2 napja egy csomagot vitt neki, a csaj látogatta a barátját).

2022. jún. 15. 04:27
 34/34 A kérdező kommentje:

A tegnap megmondtam a férjemnek, hogy rühellem a csajt! Ő azt mondta, hogy hagyd jó az így, mert pénzes a csaj(külföldön dolgozik(;ezt nem írtam))

És ne gerjesszek vitát a bátyám es köztem.

Hívtam még egy barátosnémet keresztanyának, a párom valami nyálas módon mondta, hogy én már nem tudok hívni senkit keresztszülőnek, mert mi az, hogy 3 pár keresztszülő?!

2022. jún. 15. 04:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!