Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még vajon? Kezdem feladni.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még vajon? Kezdem feladni.

Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy 1 éve vagyunk együtt a párommal, de egyre jobban elkeseredek ahogy telik az idő. Az elején nagyon sokszor meglepett kis apróságokkal, virágokkal stb. Ahogy telik az idő már semmi ilyet nem kapok, én ugyan úgy megszoktam lepni, olyan dolgokkal amiket szeret. Főzök neki amiket szeret. Nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe ezt én is tudom, de attól még ha van egy kis plussz pénzem azt rá költöm. Mondjuk egy fárasztó nap után veszek neki egy sört, hagyom hogy játszon és pihenjen, engedek neki meleg fürdőt stb. Nem vagyok valami háziasszony típus, emiatt szólt is az elején, hogy takarítsak már ki néha ne neki kelljen. Ezt akkor meg is fogadtam, azóta mindig takarítok ha kupi van, főzök ha van energiám stb. De szinte már csak én csinálom. Semmire nincs gondja mire hazajön. Leül játszik én meg várom hogy foglalkozzon velem. Mindig nagyon fáradtnak érzi magát, egyre kedvetlenebb és már alig látszik rajta valami boldogság. Próbálok tenni ez ellen és programokat kitalálni, mindent egyedül megcsinálni, hogy hátha nem lesz fáradt de semmi. Egyre csak rosszabb, már sokszor bunkó is velem. Pl megkérem hogy ha úgy is a bolt fele megy, hozzon mar egy pár dolgot, majd rám szól hogy menjek én neki erre most nincs kedve, meg nem megy be a boltba csak arra fog járni. Régen szó nélkül bement. Vagy ha veszek magamnak valamit, mondjuk mar 3 éve nem vettem semmit ruhát magamnak és végre vettem egy nadrágot, húzza a száját hogy minek költök, de ha neki veszek valamit akkor az nem baj. Kezdek teljesen elszomorodni hogy bármit csinálok az nem elég sosem. Sehogy nem tudom jobb kedvre deríteni. Szex is ritkán van, akkor is én kezdeményezek. Hiába próbálok a kedvében járni, sosem elég. Mindig csak mondja hogy vegyem le a terheket róla, de ennél többet már nem tudok. Elmaradnak az apró kedvességek, figyelmességek, sosem szervez programokat, ha én igen akkor is nehezen indul meg és olyan arcot vág mintha nem is akarna jönni. A kedves szavak már szinte eltűntek, persze mondja még hogy szeret, meg néha hogy szép vagyok, de mar olyan érzelemmentesen. Nem tudom mit tehetnék, próbálom felpezsdíteni a kapcsolatot, de kezdek belefáradni. (Együtt élünk régóta) 24/L

2022. jún. 9. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Kicsikém, ez már nem kapcsolat. Annyiból kellesz neki, hogy max van egy ingyen punci amit tömhet, de nem szeret már téged régóta. Engedd el, mielőtt még gyerek nem lesz belőle.
2022. jún. 9. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
A lábtörlők sorsa.
2022. jún. 9. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
jól beidomított
2022. jún. 9. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
3%
Eljött a házasság és a gyerekek ideje :D
2022. jún. 9. 15:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Valahogy gondoltam, hogy ilyesmi válaszok lesznek. De hozzá tenném azt is hogy ettől függetlenül ő is szokott ám takarítani, van hogy a főzésbe segít be nekem. (Zöldségek felvágása, krumpli pucolás stb) ezekért sose kell szólnom hanem magától segít, ha megette mindig megköszöni es ad puszit, hogy finom volt. Nem várja el hogy cselédkedjek neki, nem kötelez rá, csak az elején mindent egyedül csinált, ezért szólt. Azóta át vettem, többnyire én csinálom hogy ne legyen annyira fáradt, de van hogy rámszól hogy hagyjam, pihenjek majd meg lesz csinálva. Csak egyre kedvetlenebb és boldogtalanabb, de nem tudom mitől. Gondoltam arra hogy miattam, lehet már nem szeret és el akar hagyni, már kérdeztem is hogy menjek el és hagyjam boldogan élni, de mondta hogy szeret, el ne hagyjam nem az a baja. De nem tudom, hogy akkor mitől ilyen. Igyekszem minden terhét átvenni, de már nem bírom.
2022. jún. 9. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele mindenképpen és mondd meg neki; hogy ez így nem mehet tovább. Ha szeretitek egymást úgyis meg tudjatok beszélni, de ez így nem buli
2022. jún. 9. 16:03
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

#5 szerintem próbálj meg valahogy bátrabb lenni. Ne kitalálni, hogy ő mit akar, ne kiszolgálni amit szeretne, hanem úgy kezdeni el csinálni és azt amitől jó lenne neked. Valahogy alakítani az életet. És ha ez valahogy feldobja és tud ebben jönni veled akkor jó. Ha meg nem, akkor sokkal könnyebben tudsz külön menni.

Ezt azért is írom, mert az jön le, hogy ő sem tudja hogy mi van, hogy mi a gond. Szóval ne tőle várd szerintem. Tedd te a dolgod és majd valamit reagál.

2022. jún. 9. 16:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
De kisszívem, egy cseléd vagy. Komolyan attól vagy elájulva, hogy megpucolja a krumplit, meg megköszöni a kaját? Ez a minimum, ettől nem kell hasra esni. Hogy élt előtted? Akkor anyuci főzött meg takarított rá? Nem,,segítenie" kell, hanem KIVENNIE A RÉSZÉT,mivel tudtommal ő is ott lakik, ő is mocskolja a lakást, neki is ennie kell. Az más hogy vannak olyan időszakok, amikor az egyik többet csinálni mint a másik (pl.én most diplomázom ezért a párom (aki férfi) csinálja csak a főzést, hogy nekem ne kelljen ezzel b*szakodnom napközben), de nálatok ez folyamatos. Ráadásul nincs is konkrét oka, csak éppen hattyú halált játszik a párod. Egy normális kapcsolat nem úgy működik, hogy te körbenyalod a seggét, és várod, hogy megszánjon és valami morzsával megdobjon. Villám gyorsan beszélj a fejével, hogy mondja el hogy mi baja, vagy állítsa le magát, és csinálja ugyanannyira a házimunkát, mint te, és veled is foglalkozzon. Te meg ne legyél már ennyire lábtörlő, nem kell megcsinálni helyette a feladatokat
2022. jún. 9. 17:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2022. szept. 7. 17:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Azota minden jo. Teljesen atbeszeltunk mindent es odafigyelunk egymasra. Mivel en keson erek haza a munkam miatt igy o vette at a hazimunkat. En ram mar csak a mosas marad hetvegen. Egyutt fozunk, ha van idonk, szepitgetjuk kozosen a lakast, igyekszunk kozos programokat szervezni es azt egyutt tolteni es elvezi!:D Mara mar egyaltalan nem rosszkedvu. Megbeszeltuk ezt is. A szex ujra jo es vissza allt a beke😊
2022. szept. 17. 07:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!