Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még vajon? Kezdem feladni.
Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy 1 éve vagyunk együtt a párommal, de egyre jobban elkeseredek ahogy telik az idő. Az elején nagyon sokszor meglepett kis apróságokkal, virágokkal stb. Ahogy telik az idő már semmi ilyet nem kapok, én ugyan úgy megszoktam lepni, olyan dolgokkal amiket szeret. Főzök neki amiket szeret. Nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe ezt én is tudom, de attól még ha van egy kis plussz pénzem azt rá költöm. Mondjuk egy fárasztó nap után veszek neki egy sört, hagyom hogy játszon és pihenjen, engedek neki meleg fürdőt stb. Nem vagyok valami háziasszony típus, emiatt szólt is az elején, hogy takarítsak már ki néha ne neki kelljen. Ezt akkor meg is fogadtam, azóta mindig takarítok ha kupi van, főzök ha van energiám stb. De szinte már csak én csinálom. Semmire nincs gondja mire hazajön. Leül játszik én meg várom hogy foglalkozzon velem. Mindig nagyon fáradtnak érzi magát, egyre kedvetlenebb és már alig látszik rajta valami boldogság. Próbálok tenni ez ellen és programokat kitalálni, mindent egyedül megcsinálni, hogy hátha nem lesz fáradt de semmi. Egyre csak rosszabb, már sokszor bunkó is velem. Pl megkérem hogy ha úgy is a bolt fele megy, hozzon mar egy pár dolgot, majd rám szól hogy menjek én neki erre most nincs kedve, meg nem megy be a boltba csak arra fog járni. Régen szó nélkül bement. Vagy ha veszek magamnak valamit, mondjuk mar 3 éve nem vettem semmit ruhát magamnak és végre vettem egy nadrágot, húzza a száját hogy minek költök, de ha neki veszek valamit akkor az nem baj. Kezdek teljesen elszomorodni hogy bármit csinálok az nem elég sosem. Sehogy nem tudom jobb kedvre deríteni. Szex is ritkán van, akkor is én kezdeményezek. Hiába próbálok a kedvében járni, sosem elég. Mindig csak mondja hogy vegyem le a terheket róla, de ennél többet már nem tudok. Elmaradnak az apró kedvességek, figyelmességek, sosem szervez programokat, ha én igen akkor is nehezen indul meg és olyan arcot vág mintha nem is akarna jönni. A kedves szavak már szinte eltűntek, persze mondja még hogy szeret, meg néha hogy szép vagyok, de mar olyan érzelemmentesen. Nem tudom mit tehetnék, próbálom felpezsdíteni a kapcsolatot, de kezdek belefáradni. (Együtt élünk régóta) 24/L2022. jún. 9. 15:02
12/12 anonim válasza:
Hát... Először is te kértél tanácsot adtak és te véded... Szereted.. Igen szeretheted de ez nem a minden néha a szerelem kevés és meghal... Jobban teszed ha leulsz vele beszélni és véget vetsz ennek az egész valaminek.. Mert ez már nem kapcsolat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!