Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy megsértődött a barátnőm a szülinapi ajándékán?

Figyelt kérdés

Egy új serpenyőt kapott, mert a régiről már kopott le a bevonat és sokszor panaszkodott is, hogy kicsi. Hát vettem egy nagyobbat, ráadásul minőségit.

Kiakadt, megsértődött, merthogy én tudom jól, hogy ő csak kötelességből, kényszerből főz, mert olcsóbb, mint rendelni, meg egészséges kajákat főz, valamint azért, mert cserébe én megcsinálok olyan házimunkákat, amiket ő a főzésnél sokkal jobban utál.

Szerinte a születésnapjára valami szépet kellene kapnia, amit szeret, serpenyőt pedig egy átlagos, uncsi nagybevásárláskor kellett volna újat venni.

2022. jún. 8. 14:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
91%

#2 "Jegyezd meg: Egy nő se fog örülni soha, alkalomra kapott háztartási eszköznek."

Én ezt inkább úgy mondanám, hogy soha nem fog annak örülni, ami egy utált, vagy kevésbé szeretett tevékenységhez fűződik. Teljesen mindegy, hogy az a főzés-e, vagy akármi más.

Nem tudom, mennyi idős ez a kapcsolat... mert mondjuk az elején tényleg van, hogy nehéz ráérezni, hogy mit szeretne a másik. De amikor már tudod, hogy mit utál, akkor legalább annyi lenne benned, hogy ne azt vedd. Ráadásul ez tényleg olyan dolog, amit egy hétköznapi bevásárlás során is meg lehetett volna ejteni.

De ha nem is sikerült jól egy ajándék, akkor nem mentegetőznöd kéne, hanem megmondani, hogy "ne haragudj, tényleg hülye ajándék volt, nagyon buta döntés volt tőlem, holnap adok valamit, aminek jobban fogsz örülni". Lehet, hogy akkor is lesz kis sértődés a serpenyő miatt, de legalább utána jóváteszed, és a nézeteltérés el van simítva. :-) Nem szégyen ám bevallani, ha valamit rosszul csináltál.

#24 "a legjobban olyan ajándékoknak szoktak örülni, ami használati tárgy"

Ezért kéne megismerni a másikat. :-) Nincs azzal gond, ha valaki használati tárgyat kap születésnapjára. De akkor az ne olyasmi legyen, amit bármelyik reggeli bevásárlás során is simán megvenne az ember, illetve győződjön meg róla, hogy örülne neki.

Ami pedig azt illeti: némi rugalmassággal nagyon sok mindent át lehet hidalni. Ketten vagytok. Sehol nincs előírva, hogy a nőnek kötelező főzni, meg fél napot a konyhában tölteni. A 21. században élünk. Rengeteg dolgot meg lehet kapni félkészen, vagy készen. Méghozzá jó minőségben. Így akár a másik fél is ha akar, be tud segíteni az étel elkészítésében. Én egyébként is úgy vagyok vele, hogy nem kell olyan szent ügyet csinálni az étkezésekből. Volt olyan barátnőm, aki nem szeretett főzni. És? Semmi gond nem volt. Nem vagyok egy konyhaművész, de magamat mindig el tudom látni, meg sokszor volt, hogy kész/félkész ételeket vettünk. Mondjuk egy hasábburgonyát megsütni egyáltalán nem atomfizika. És sok olyan termék van, amivel nem kell órákon át a konyhában tökölni. Nekem a pofám szakadna le, ha tudnám, hogy valamit a barátnőm utál, de azért erőltetném.

2022. jún. 9. 11:43
 42/49 anonim ***** válasza:
92%

"Jó mondjuk én meg vibrátort vettem már több párom szülinapjára is,"

Bazz, te vagy itt a legjobb arc. Respekt!

2022. jún. 9. 12:31
 43/49 anonim ***** válasza:
9%

Nőknek CSAKIS ékszert, parfümöt, ruhát, cipőt, táskát szabad venni, persze csakis minőségit. Ezenkívül minőségi csokit, ha nem fogyózik. Ruhát pedig csak akkor ha 100% biztos vagy a méretben (pl. korábban felpróbálta)

Az összes nő aki nem ezt mondja, HAZUDIK :D Mert jönnek páran ilyen hülyeségekkel, h nekik nem kell ékszer blalbla... Oké, akkor nem vagy nőies, ennyike.. akkor fogadd el h serpenyőt kapsz.. de mondjuk még életemben nem láttam olyan nőt aki nem örült volna a drága ékszernek, viszont ismertem egyet aki addig mondogatta h végül tényleg csak f . szságokat kapott a barátjától... aztán közölte h ékszernek jobban örülne.. ennyi. A nők sokszor még maguk se tudják, mire vágynak, ezért kell mindig az ilyen jótanácsokat megfogadni

2022. jún. 23. 14:29
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Honnan is tudnánk, mire vágyunk, ugye...
2022. jún. 23. 14:46
 45/49 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudjátok és kész. Ezért kell százezreket fizetni a pszichológusnak, hogy kiderítse.

Aztán amit kiderítenek, az bekerül egy statisztikába, és tádám, 99.99% ékszert akar, akkor nagy valószínűséggel te is. Ergo teljesen fölösleges figyelembe venni az egyéni preferenciádat, mert A) nagy valószínűséggel úgyis azt mondod mint a többek B) ha meg nem azt mondod, nagy százalékkal nem mondasz igazat, amivel amúgy csak amgadnak ártasz, ergo kötelességünk megvédeni magadtól

Ezért jó ha pár kérdésben nem a nő dönt, hanem a férfi

Mielőtt letámadtok, egyébként sztem ez fordítva is igaz, néhány kérdésre a férfiakkal kapcsolatban a nők tudják jobban a választ mint a férfiak

2022. jún. 23. 14:52
 46/49 anonim ***** válasza:
76%

Én nem akarok ékszert kapni, pláne nem drága ékszert. És de igen, qrvára nőies vagyok. Csak nincs ékszermániám, valamint pont elég, ami van már nekem.

Ellenben a parfümöket szeretem, de mivel hobbiszerűen gyűjtöm, és már a niche vonal érdekel inkább, csak akkor van esélye eltalálni, hogy milyet akarok, ha nagyon figyel, van stalkolja Fragranticán a wishlist-em. Szóval ez sem jó ötlet, mert valami bestseller Douglas-es designer illatnak nem fogok örülni, hanem nagyobb valószínűséggel eladom valamelyik parfümös fb csoportban. A ruha, cipő, táska szintén rizikós.

Szóval ÉN tudom, hogy mit akarok. 9 éve élek párkapcsolatban, és a párom is tudja, hogy ha valami ilyen jellegú dologgal meg akar valamivel lepni, annak van némi kockázata, és soha nem gondolná, hogy majd ő jobban tud dönteni. Ha így gondolkodna, már rég nem lenne a párom. Akadnak a ruhán, parfümön, ékszeren, táskán kívül is dolgok, amiknek örülök, és nem főzéshez/házimunkához használandó tárgyak. A párom figyelmes, ezért meg szokta jegyezni az ilyesmit. Pl. én is megjegyeztem, hogy egy bizonyos típusú pénztárcára, napszemüvegre vágyik, meg elektromos borotvát is akart, csak végül sose vette meg, vagy olyan is volt, hogy foszlott már a telefontokja, és vettem neki egy hasonlót, ami minőségibb, tiszta bőr, stb.

Ő is ugyanígy megjegyzi, hogy én miket szeretnék, de ezt sem helyettem találja ki, hanem én mondtam neki valamikor.

2022. jún. 23. 15:08
 47/49 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 45-ös. Imádnék egy ilyen férjet, aki 45 éves diplomás nő létemre, aki egyedül neveltem a saját gyerekemet, most már a kettőnk összesen 3 gyerekét gardírozom, egy szúnyog értelmi szintjén kezel. Hálaistennek én ennél sokkal-sokkal jobban választottam. Mindemellett nem, én sem kapok serpenyőt születésnapomra. De nem azért, mert a férjem szerint is egy db agysejtem van, vagy százezreket költ a pszichológusomra:) hanem mert nem háztartási alkalmazottnak vett el.
2022. jún. 23. 15:24
 48/49 anonim ***** válasza:
78%

OOo igen, mondd meg nekünk TE FÉRFI, tudatlan, világtalan nőknek, hogy mire van szükségünk, hiszen a hangyaf*sznyi agyunkkal, és a nulla önreflexiónkkal még azt sem tudjuk magunktól kitalálni, hogy mire vágyunk. Milyen jó, hogy vannak ilyen nagytudasú keletibölcsek, akik helyettünk is tudnak gondolkodni. Köszönöm TE FÉRFI, hogy irányt mutatsz nekem tudatlan bolyongónak.

Ui. Én eddig úgy hittem, hogy jobban örülök egy utazásnak, vagy valami extra élménynek, esetleg egy ps játéknak, de lehet most magamba kell néznem

2022. jún. 23. 15:45
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
#48 az a baj hogy amit te iróniának szántál az igaz
2022. jún. 23. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!