Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy megsértődött a barátnőm a szülinapi ajándékán?

Figyelt kérdés

Egy új serpenyőt kapott, mert a régiről már kopott le a bevonat és sokszor panaszkodott is, hogy kicsi. Hát vettem egy nagyobbat, ráadásul minőségit.

Kiakadt, megsértődött, merthogy én tudom jól, hogy ő csak kötelességből, kényszerből főz, mert olcsóbb, mint rendelni, meg egészséges kajákat főz, valamint azért, mert cserébe én megcsinálok olyan házimunkákat, amiket ő a főzésnél sokkal jobban utál.

Szerinte a születésnapjára valami szépet kellene kapnia, amit szeret, serpenyőt pedig egy átlagos, uncsi nagybevásárláskor kellett volna újat venni.

2022. jún. 8. 14:59
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
90%

Heti 2-3x rendelünk, a többi napon főzök. Nem is tudtam, hogy a rendelt kajában automatikusan triplaannyi kalória van. :P Nyilván csak olyasmit lehet rendelni.

Amúgy nem szeretek főzni, egy púp a hátamon az egész, és pont azért főzök, mert edzek, figyelek az alakomra, és ezt ki kell egészíteni megfelelő kajával, ami úgy a legegyszerűbb és legolcsóbb, ha én készítem el.

2022. jún. 8. 16:33
 22/49 anonim ***** válasza:
91%

24

Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy még sosem kaptál szép ajándékot?

Könyv, parfüm, virág, ékszer, egy felső, amit együtt néztetek a plázában, de végül nem vette meg, egy doboz a kedvenc süteményéből, egy üveg a kedvenc italából, valami, ami a hobbiához kapcsolódik, egy szép határidőnapló, koncertjegy/színházjegy, wellness hétvége, egy szép kiegészítő, sál, táska, kalap (ha szereti) és még sorolhatnám.

Ez baromira nem a pénzről meg a fOgyAsZtóI tÁrsAdALomRóL szól. Csóringer egyetemistaként jobb ajándékokat adtunk egymásnak a pasimmal, mint egy kib-szott SERPENYŐ. 😂 De még a sulis mikulásozások alkalmából az obligát csésze-mandarin-csoki kombó is figyelmesebb. Há' mi lesz a következő? Kap egy csomag vécépapírt? Eszem megáll...

2022. jún. 8. 16:46
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek konyhai vagy háztartásban használatos cuccokat kapni ilyen alkalmakra.
2022. jún. 8. 17:26
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a kérdező olyan közegből való, mint a párom vagy én. Nálunk mindenki folyton azon sír, hogy egy csomó ajándék olyan felesleges és haszontalan, csak a port fogja vagy a helyet foglalja, és a legjobban olyan ajándékoknak szoktak örülni, ami használati tárgy, illetve érezni rajta, hogy odafigyelsz, mi nehezíti a napjait, és magadtól kitalálsz valami hasznosat. A párom rendszeresen kap konyhai kiegészítőt a szüleitől is, tőlem is, és örülni szokott neki. Szóval nálunk a serpenyő tökéletes lett volna.

De egyébként tökmindegy, ki mit mond. Olyan ajándékot vegyél, aminek a PÁROD örül. Senki más véleménye nem számít.

2022. jún. 8. 17:36
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Én pl örülnék egy edenykeszletnek 😂😂😂😂de ez én vagyok.De ha ismered a párod,és tudod ,hogy nem szeret főzni ,úgy tényleg taplosag.
2022. jún. 8. 17:42
 26/49 anonim ***** válasza:
80%
Te mit szólnál hozzá ha póló összehajthatót kapnàl szülinapodra?
2022. jún. 8. 17:46
 27/49 anonim ***** válasza:
9%
Mi amúgy ajándékba kaptuk egy csomó használati tárgyunkat, a porszívó is karácsonyra volt, egy csomó jó késünk is, a gofrisütő születésnap, a vízforraló asszem névnap, stb. Nem értem, mi ebben a rossz, mi sokkal jobban örülünk ennek, mintha hozzánk vágnák a hatezredik üveg bort, sablonos bonbont, bögrét, plüssmacit, giccses képet, inget, rémes szagú illatszert, stb.
2022. jún. 8. 17:47
 28/49 anonim ***** válasza:
80%
31-es, azt írod, "mi". Itt a nő kapott serpenyőt, ami "női dolog".
2022. jún. 8. 17:49
 29/49 anonim ***** válasza:
33%

"Hacsak nem a hobbijához köthető akkor háztartási dolgokat nem illik ajándékozni."

Pont a hobbihoz köthető tárgyakkal a legkönnyebb mellélőni. Hobbi téren a legnagyobb az esélye, hogy ő személy szerint sokkal jobban tudja, mi szükséges és sokkal inkább intézi magának, ami kell.

2022. jún. 8. 17:49
 30/49 anonim ***** válasza:
8%
32 Oké, de itt sokan felháborodva visszakérdeztek, hogy "gondolj már bele, te örülnél egy porszívónal, vízforralónak, stb.???" a válasz: igen. Egymásnak is gyakran adunk használati tárgyat (is), nálunk ez is az odafigyelés része.
2022. jún. 8. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!