Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy megsértődött a barátnőm a szülinapi ajándékán?

Figyelt kérdés

Egy új serpenyőt kapott, mert a régiről már kopott le a bevonat és sokszor panaszkodott is, hogy kicsi. Hát vettem egy nagyobbat, ráadásul minőségit.

Kiakadt, megsértődött, merthogy én tudom jól, hogy ő csak kötelességből, kényszerből főz, mert olcsóbb, mint rendelni, meg egészséges kajákat főz, valamint azért, mert cserébe én megcsinálok olyan házimunkákat, amiket ő a főzésnél sokkal jobban utál.

Szerinte a születésnapjára valami szépet kellene kapnia, amit szeret, serpenyőt pedig egy átlagos, uncsi nagybevásárláskor kellett volna újat venni.

2022. jún. 8. 14:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
88%
De ehhez nem kell ünnep, mert az olyan, amire szükség van.
2022. jún. 8. 17:52
 32/49 anonim ***** válasza:
14%
Szóval ünnepek alkalmával szükségtelen dolgokat adtok?
2022. jún. 8. 17:55
 33/49 anonim ***** válasza:
29%
En fokhagyma nyomot kaptam.. 😀
2022. jún. 8. 18:19
 34/49 anonim ***** válasza:
7%

Vettél, amit vettél. Jószándékból tetted.

Viszont a megajándékozott nagyon illetlenül viselkedett. Az illemtankönyvek azt írják, hogy az ajándék feletti örömet akkor is mosolyogva és köszönettel kell elfogadni, ha semmi hasznát nem veszed.

2022. jún. 8. 19:54
 35/49 anonim ***** válasza:
88%

Jaj nehogy már a párodnak ne mondhasd meg, hogy szarul esik az ajándékválasztása. Nem a 20. Manci néniről van szó.

Amúgy meg a párodtól függ, tök mindegy ki mit mond. Mi (és igen, én is kiemelem hogy közösen) a családtól többször kaptunk háztartási dolgokat karácsonyra pl, drágább, jó minőségű késkészletet, vagy lábasokat stb. Mivel csóró egyetemisták voltunk, és az albiba jól jöttek ilyen dolgok az ikeás kevésbé jó minőségű dolgok mellé. Szóval azok szerintem figyelmes és kifejezetten hasznos dolgok voltak, ezerszer inkább mintha 2 üveg bort kaptunk volna (amit amúgy szintén szeretünk). Viszont, a páromnak eszembe nem jutna háztartási dolgokat venni, ha csak nem kifejezetten kéri. És tényleg csóró egyetemistaként ezerszer jobb ajándékokat adtunk egymásnak. Ha nincs ötleted, mert van olyan hogy éppen nem vágyik kifejezetten semmire a másik, akkor kérdezd meg! Semmi gáz nincs abban. Amúgy meg mi élményeket szeretünk a legjobban ajándékozni, vagy ps játékokat, de amúgy tényleg, annyi minden van a csoki, parfüm, maci szentháromságon kívül. Legyél már kreatív, figyelj oda a párodra. És igen, nekem is rosszul esne, ha egy serpenyőt vágna hozzám a párom, ha gyűlölök főzni. Te tényleg ennyire világtalan vagy?

2022. jún. 8. 20:42
 36/49 HoneyBunny ***** válasza:
81%
Szegeny csajszi XD Hat en tuti kirohognem a paromat ha egy ilyet komolyan ajandeknak szanna. Az is biztos, hogy megbosszulnam es o meg egy seprut kapna tolem masnival a nyelen, aztan zavarnam is el szulinapi programnak takaritani.
2022. jún. 9. 01:43
 37/49 anonim ***** válasza:
87%

"Szóval ünnepek alkalmával szükségtelen dolgokat adtok?"

Direkt játszod a retardáltat? Egy könyv, amire nincs konkrét szükség, miért akkor qrva nagy dolog? Ha épp nem lett volna szülinapja, akkor addig marad a szar serpenyő, mert nincs "mire" odaadni? Legközelebb kap egy 20 darabos budipapír csomagot meg egy Domestost, mert az volt fogyóban?

2022. jún. 9. 07:43
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy ultimate csokiválogatásnak is jobban örült volna... pedig nem mintha az a párodnak valami szuper ajándék lenne.
2022. jún. 9. 08:25
 39/49 anonim ***** válasza:
94%
Én örülnék neki, mert Imádok főzni és sosem elég edényekből. Viszont nem csak, hogy jobban szeretem én magam kiválasztani, hogy miben főzök majd éveken át, ezen felül nagyon megosztó ajándék is. Ezek szerint nem ismered a párod eléggé, hogy minek örült volna.
2022. jún. 9. 09:17
 40/49 anonim ***** válasza:
93%
Ezt te komolyan gondoltad? Jó mondjuk én meg vibrátort vettem már több párom szülinapjára is, de még az is jobb mint egy serpenyő. Atyaég. Jó hogy nem vettél mellé még mosogatószivacsot is, ami nem karcolja a teflon serpenyőt. :)
2022. jún. 9. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!