Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy megsértődött a barátnőm a szülinapi ajándékán?

Figyelt kérdés

Egy új serpenyőt kapott, mert a régiről már kopott le a bevonat és sokszor panaszkodott is, hogy kicsi. Hát vettem egy nagyobbat, ráadásul minőségit.

Kiakadt, megsértődött, merthogy én tudom jól, hogy ő csak kötelességből, kényszerből főz, mert olcsóbb, mint rendelni, meg egészséges kajákat főz, valamint azért, mert cserébe én megcsinálok olyan házimunkákat, amiket ő a főzésnél sokkal jobban utál.

Szerinte a születésnapjára valami szépet kellene kapnia, amit szeret, serpenyőt pedig egy átlagos, uncsi nagybevásárláskor kellett volna újat venni.

2022. jún. 8. 14:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
87%
Szép dolog, hogy vettél új serpenyőt. De ezt nem "ajándéknak" szokás venni, főleg nem születésnapra.
2022. jún. 8. 15:20
 12/49 anonim ***** válasza:
84%
Ha a te születésnapod előtt elromlik a vízforraló, akkor megfelelő ajándék lenne számodra egy új? Vagy ezt hogy gondoltad? Nem is értem...
2022. jún. 8. 15:25
 13/49 anonim ***** válasza:
96%

Ismerek olyan házaspárt, ahol a nő szeret is főzni, de előre megmondta hogy konyhai cuccokat ajándékba sose kapjon. Ezt egyszer kell megbeszelni és utána tudni fogod

(En meg olyan lány vagyok aki kb s3mminek se örülne jobban egy új labasnál, de ez emberfuggo)

A helyedben adnék neki pluszban valamit es megbeszelnem hogy akkor az az ajandek es nem a serpenyo

2022. jún. 8. 15:48
 14/49 anonim ***** válasza:
47%
Nőnek ajándékba sminktermék, bőr, hajápolási termék, ékszer vagy bizsu, parfüm, könyv, amikkel soha nem fogsz mellélőni.Hasznàlati tárgy nem volt a felsorolásban. A hobbijához vehetsz használati tárgyat is. Az ajándékot örömszerzés miatt adjuk.
2022. jún. 8. 15:54
 15/49 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen jogosan sértődött meg.

Hacsak nem a hobbijához köthető akkor háztartási dolgokat nem illik ajándékozni. A szülinap a személyes ajándékokról szól.

2022. jún. 8. 15:55
 16/49 anonim ***** válasza:
96%

18-as:

Szerintem nem olyan nehéz ezt elképzelni.

Pl. én imádok sütni, totál kikapcsol, szeretem az összes fázisát, de a főzés olyan stresszes számomra, hogy mindig elbaszok valamit.

Biztos van olyan házimunka amit te se szeretsz, pl. porszívózás vagy portörlés - na, ezeket képzeld el 2-3 órán keresztül.

Az meg számomra abszúrd, hogy csak hétvégén főzöl. Én finnyás vagyok és 4 napnál régebbi kaját nem eszek meg, emiatt 2-3 naponta főzni kell.

2022. jún. 8. 16:01
 17/49 anonim ***** válasza:
92%
Én munka után IS főzök és nem szeretem. Nem vagyok dagadt - 52 kg - , bár rendelni is szoktunk és étterembe is menni. Kötelező szeretni főzni? Ez egy szükséges rossz és ennyi. Takarítani, vasalni, teregetni pl kimondottan szeretek. Mindemellett nem kérek szülinapra viledát.
2022. jún. 8. 16:04
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha valaki főz egy pörit, nem hízik el, ha rendel, elhízik.

👌🏻

2022. jún. 8. 16:08
 19/49 anonim ***** válasza:
0%
19 nem eszem több napos kaját. Munkahelyre rendelek GM ételeket, hétvégére főzök. Nekem furcsa, hogy nem szeretik ilyen sokan.
2022. jún. 8. 16:13
 20/49 anonim ***** válasza:
89%

Na úgy látom, megérkezett a trollhadsereg... :D

Itt nem arról van szó, édeskéim, hogy szeretünk-e főzni vagy nem? Főzünk-e egyáltalán vagy nem? És ha igen, akkor milyen gyakran? stb.

Itt arról van szó, hogy a háztartás használati tárgyai a SZÜKSÉGLET és nem az AJÁNDÉK kategóriába tartoznak. Tehát - csak hogy segítsek - vízforralót, mikrót, fogkefét, pórszívót, WC kefét stb NEM ajándékozunk. Ezekre a tárgyakra így is, úgy is szükség van, nem? Akkor is meg kell venni őket, ha senkinek nincs születésnapja, ergo a kérdező nem ajándékot vett, hanem éppen megspórolta az ajándékvásárlást. Érthető, ugye?

(Az meg a 15-ös ostoba troll szegénységi bizonyítványa, hogy szerinte csak egészségtelen, hízlaló kajákat lehet rendelni. Idióta. :D)

2022. jún. 8. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!