Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar a férjem megváltozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a férjem megváltozott külseje. Hogyan tudnám elfogadni?

Figyelt kérdés
54 eves nő vagyok, férjem 60. Kisebb problémáim régóta voltak férjemmel. Pl. hogy én több vagyok nála. Én vezetek, O erre nem volt hajlandó. Szakmájában előrébb léphetett volna de nem. A fejlődést bármiben is hogy modernebb ember legyen élből visszautasította. Ők. Ezt valahogy elfogadtam. Vannak parok ahol a nő a több. Fizetésem is több mint az övé.Most azonban a külseje is megváltozott. Kinti munkája lett. Az arca és a nyaka valami hihetetlen mértékben sötétbarna lett. Iszonyat rosszul áll neki. Persze hiába mondom, meg hogy ebből baja is lehet. Semmit nem fogad el. Rettenetesen oregiti, meg hozzá meg ha borostás a hagyja néha az arcát . Az a baj így már semmi vonzót nem találok benne. A külsejével eddig nem volt gondom. A termeszete ,fafejusege eddig is zavart. Most viszont konkrétan problémát okoz megjelenni vele. Ahhoz már öreg vagyok, hogy válasonn gondolkodnak. Változtatni rajta nem lehet. Így viszont nekem igen rossz érzés, úgy néz ki szégyellem a férjemet. Mi lenne a megoldás? Magamon változtatok és elfogadott? Azt nem tehetem, hogy sehova nem megyek vele.
2022. jún. 8. 02:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt mondtad már neki, hogy neked nem tetszik?
2022. jún. 8. 07:36
 22/36 A kérdező kommentje:
Igen mondtam. Azt mondta nem tud mit tenni ez a munka ezzel jár. Mindig mindenben ilyen fafeju. Akkor változtat ha magától rajon. Nagyon finoman lehet neki kritikát megfogalmazni, rögtön felkapja a vizet, élből védekezik.
2022. jún. 8. 07:52
 23/36 anonim ***** válasza:
56%

Ez az "én több vagyok nála" duma a legszánalmasabb egy "kapcsolatban"...

Minek vagy vele, te "aranyásó", ha számodra kevés már, az öregsége tart vissza vagy inkább a sajátod???

Vicc...

Ennyi idősen már az őszinteséget lehetett volna gyakorolni, itt az idő!

Nézess vele-mellette bőrrákos dokumentumfilmeket, ha már az őszinteség kényes számodra...

2022. jún. 8. 08:01
 24/36 anonim ***** válasza:
84%
Szegény pasas....
2022. jún. 8. 08:31
 25/36 hollófernyiges ***** válasza:
85%
Most komolyan az a bajod, hogy lebarnult? Bírd ki a nyár végéig, majd visszafehéredik.
2022. jún. 8. 08:43
 26/36 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan 54 éves vagy? Ez a rohadt gáz. Hány éve vagytok együtt,, hogy most jut eszedbe,hogy nem szereted a férjed.
2022. jún. 8. 08:51
 27/36 anonim ***** válasza:
73%

26

Lehet az infláció juttatta eszébe, mert drága Balaton manapság:D

2022. jún. 8. 08:53
 28/36 A kérdező kommentje:
Aranyaso? Majdnem a dupláját keresem. Aki fiatalka meg nem érti a problémám, mert ugye minden fehér vagy fekete.A párunkat vagy imádni lehet vagy nem szeretni mert ugye a kettő között nincs, tapasztalja meg milyen egy langyos házasságban pl. ha a feleseg jól elhizik vagy igénytelen lesz, nem ad magára.
2022. jún. 8. 09:11
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak pár hónapot kell "elviselned" így, utána ha újra jön a rossz idő, kifehéredik majd újra.
2022. jún. 8. 09:15
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Valahol megértem mindkét felet. Apu 60 évesen már nem akar senkihez sem alkalmazkodni, ön viszont ezt nehezen viseli. A feketére sült bőr csak önt zavarja, vagy a környezetében mást is? Megmondom őszintén, hogy engem soha nem érdekelt ha más le volt sülve a napon, legfeljebb sajnáltam hogy fájhat neki.

43F

2022. jún. 8. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!