Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a férjem megváltozott külseje. Hogyan tudnám
elfogadni?
Off: Látom itt csak a férfiak pampoghatnak, ha a partnerük nem felel meg nekik. Urak,tessék visszagörgetni és elolvasgatni azt a temérdek kiírtkérdést,mikor a faszikák panaszkodtak a barátnőjük külsejéről.
Ilyenkor miért nem jönnek az erkölccsőszök a kettősmérce dumájukkal?
On:
Kérdező, esetleg pár bőrápolási terméket ha kipróbálnál vele, vagy idáig nem tudom hogy és milyen kontextusban jepezted, de akár a borostára célzottan kis meglepi ajándéknak valami márkás borotvahab, aftershave vagy ilyesmi. A leégésre nem tudom mit lehetne, ha hadakozik a fényvédő ellen. :/
2022. jún. 8. 06:15
De mondtad neki, hogy "Apukám, most bekenlek, mert így nem tetszel, nagyon öregít és a franc akar rajtad ronda anyajegyeket és májfoltokat nézni"? És már kened is, hiába hesseget? :) Ha ez sem használ, nem tudom. De nem tartanám ezt még válóoknak akkor sem. 60 évesen sajnos természetes, hogy megrondul az ember és már minden egyéb baja is van.
2022. jún. 8. 06:15
13/36 A kérdező kommentje:
Csak azt az egyet, hogy ne legyen ilyen elkepesztoen fekete a feje.
14/36 A kérdező kommentje:
Látom itt nagyon fiatalok vannak. Nem torvenyszeru az elrondulas és a betegeskedes 60 körül. Ismerek ebből a korosztalybol fitt és helyes embereket. Az O külsejével sem volt eddig bajom.
Hát simán lehet, hogy elméletek helyett csak azt a lépést kell helyette megtenned, hogy amikor már az előszobában húzza a cipőjét, kinyitod helyette a tubust, odalépsz egy puszit adni és bekened. Mint anno a gyerekeket az osztálykirándulás előtt :D
2022. jún. 8. 06:27
16/36 A kérdező kommentje:
Az a kifogás, hogy nem akar egész nap ragadni a kremtol.
Az a baj, hogy itt több probléma is van. Ha minden más rendben lenne, szerintem simán elfogadnád a külső változásait is.
Le kell ülni vele beszélni, hogy a vonzalom múlik rajta (bár nem csak ezen). Álszentkedni meg nem kell, mert ha meghízik a feleség, elvárjátok, hogy lefogyjon, ami milliószor nehézkesebb, mint magára kenni egy nyamvadt fényvédőt, és megborotválkozni.
2022. jún. 8. 06:33
Keress neki masik munkat. Menjen arufeltoltonek, ott bent van, fitt es mozog is. 300 br koruli a fizetes es szinte mar barkit felvesznek.
2022. jún. 8. 06:36
19/36 A kérdező kommentje:
Most a kinti munkáért van megorulve. Itt csak kevesen vannak. Ez tetszik neki. Üzletbe nem menne dolgozni. Úgy néz ki nemigen tudok mit tenni, csak elfogadni, hogy "fekete ember" lett.
Baseball sapkát, vagy kalapot is fel lehetne venni, hogy védve legyen a bőre. Akkor nem kellene bekenni. Neki sem lehet komfort érzete leégett fejjel, nem hiszem , hogy nem fáj, ég, ez nem csak esztétikai probléma. Ő egyébként nem néz tükörbe? Lehet, másra hallgatna, barát, családtag, én beszélnék velük.
2022. jún. 8. 06:59
Kapcsolódó kérdések: