Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztatni, elfogadni, vagy elhagyni?!
3 éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon komoly a kapcsolatunk, de van egy kis problémám. Tényleg nagyon szeretem őt, de sajnos az utóbbi időben egy kicsit kiábrándultam belőle:(
Mert egy kicsit igénytelen néha, mármint fürdik mindennap, meg ilyenek, de vannak dolgok, amikre jobban odafigyelhetne: körmök, haj, szájszag néha:( stb.
Most lehetne mondani, hogy "beszéljem meg vele", de én úgy gondolom, hogy magától is eszébe juthatna, hogy jobban odafigyeljen ezekre a dolgokra...De szerintem látja is, hogy zavar...
A kapcsolatunkat nem szeretném feladni, mert szeretem, meg nagyon rendes, meg ilyenek, de így nem sokáig fogom már bírni úgy érzem...:( Elfogadni nem hiszem, hogy tudom, és nem hiszem, hogy egyáltalán ezt el lehet...
Ti mit tennétek?
egyél hagymát és majd felkapja a fejét h "naah baba te is moshatnál fogat" :))
19/F
Ha nem változtat rajta szépen kell neki adagolni hogy figyeljen oda!
Mondjuk ha a körme piszkos mondd azt h "Drágám milyen körmöd, menj és mosd meg gyorsan"
Vagy kérdezd meg tőle hogy nincs-e vmi baj hogy így elhanyagolta a külsejét. Mert ha csak most ilyen akkor lehet van valami ami miatt megváltozott. Elég kellemetlen erről beszélni, de ha téged tényleg ennyire zavar és már 3 éve együtt vagytok akkor muszáj lesz neki megemlíteni valahogy, máshogy sajnos nem tudsz ellene tenni. Vehetsz eki ajándékba fogkefét, de azt durva célzásnak is veheti és inkább megsértődik.
Végre valaki, aki nem csak hülye bunkó választ ír...
Köszönöm szépen!:)
Mi a barátommal amikor együtt alszunk együtt szoktunk fogat mosni. Amikor nála vagy vagy ő van nálad kérdezd meg mosolyogva, hogy "na, jössz fogat mosni? :)"... Mi fogmosás közben tök jókat szoktunk hülyülni. :)
Hogy haj ügyben hogy hanyagolja el magát azt nem tudom, arra gondoltál, hogy zsíros? A barátom kádban szokott fürödni és néha fürdés közben megkérem, hogy hadd mossam meg a "haját" (kb. fél-egy centi hosszú), mert imádok fodrászkodni. Mondhatod neki azt, hogy ez hirtelen felébresztette benned a kiskori énedet, aki rengeteget barbiezott és fésülgette a babák haját, és most jól esne ha egy picit babrálhatnád az övét...
Ha nem veszi az aprócska finom célzást akkor pedig muszáj leszel valahogy mondani neki, emiatt szerintem nem érdemes feláldozni a kapcsolatot. De szerintem 3 év után megkérdezheted tőle nyíltan is -persze nem bántóan-, hogy mostanában miért nem figyel oda magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!