Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Végzős osztálykirándulásra mentek,4 napos. Oké, hogy élvezitek, de ilyenkor eszetekbe se jut a szerelmetek odahaza?
A barátom 2 napig egy sort se írt. Írtam neki, hogy ez nem esik jól, valamit írhatott volna. Erre rögtön vissza írt, hogy "jajj nincs térerő". Írtam, hogy oké. Erre, hogy "ne morcizz, tudod, hogy írtam volna, ha tudnék".
Bennem (más dolgokért is) mindig ott van az érzés, hogy nem vagyok igazán fontos neki és ez most megint rátett egy lapáttal. Van okom rá?
egyetértek kamuuval.. én sem várom el h ha szórakozni megy a párom akkor állandóan nekem írkáljon. kell a kikapcs. ha ír,örülök neki,ha nem akkor örülök h jól érzi magát
ez a szeretet. amit te csinálsz az meg önző nyafizás,h még a buliban is rád gondoljon.
csak elmarod ezzel. sokkal érdekesebbé tud válni egy lány ha pl 2 napig nem ír a pasi,majd pl azt mondja h bocs h eddig nem írtamés a csaj csak annyit mond h: jaj,észre sem vettem,annyira belemerültem ebbe meg abba
Nem várom el, hogy ha bulizik írjon nekem. De az más, ha napokra elutazik. Akkor igenis rosszul esik, ha nem hallat magáról. Gondolom van egy szabad perce, amikor a napok során elmegy a wc-re elvégezni a nagydolgát egyedül... Vagy értitek, na. Nem részletes beszámolót akarok, nem vagyok kém, hanem egy "szia jól vagyok, veled mi van" is bőven elég.
Plusz, mint mondottam, más egyéb dolgok miatt is reagálok erre ilyen érzékenyen, mivel alapból kétségeim vannak az érzései felől.
És azt is tegyük hozzá, hogy nekünk a suli miatt, mivel végzősök vagyunk, meg ő sportol is nem igazán jut időnk egymásra. Viszont minden nap együtt lehet a barátaival a suliban. Hétvégén is elmehet velük, nélkülem, ezt se tiltom meg neki.
De az igenis jól esne, ha napok múltán jelét adja, hogy eszébe jutottam. Amit nem tett meg.
ha meg nem olyan amilyen pasit szeretnél minek vagy vele???
hagyd a fenébe
ne aggódj már annyit:)
de ha bizonytalan vagy, az nem feltétlenül az ő hibája inkább gondolkozz el, miért nem tudod a legjobbat feltételezni és türelmesnek lenni.
Kamuu, te meg ne húzd fel magad!:) tök jó tanácsokat adsz és a humorod is tök jó:) nem kell rákapni a hülyeségekre.
milyen érdekes,h egyik "én azért elvárom h írjon" csaj sem jön azzal h aggódik esetleg h jól van e a párja,nem történt e baja stb. az persze számít h az a szemét jót bulizik és egy sort se ír,közben meg lehet h baja van.
én is kis naív örültem h a férjem jól érzi magát,erre amikor éjjel 2kor írt,az sms-ben az volt h megtámadták őket és úgy megrugdosták h az orra és a bordái törtek. és még részeg sem volt nem verekedős stb. ilyen is lehet ám!!!
szóval: ha nem ír akkor remélhetőleg jól van! és ha meg írtok akkor ne azt h miért nem írsz?? hanem h minden rendben kicsim? max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!