Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, hordanátok ezüst medálos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hordanátok ezüst medálos nyakláncot, ha a barátnőtöktől ilyet kapnátok?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen motívumot tudtok elképzelni?

(Lányok véleménye is érdekelne erről)

Kort /és nemet is/ kérnék még:)

2010. szept. 18. 10:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Akkor ha úgy kérdem, hogy nem láncon, hanem ilyen igényesebb bőrdarabon... Hordanátok "közös" medált (mindkettőtöknek ugyanolyan)?
2010. szept. 18. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Az ékszer arra szolgál, hogy díszítsük vele magunkat, hogy kiemeljük a szépségünket. Már aki szép. Rajtam nem segítene ilyesmi, sőt, aki nem néz ki jól, azon hülyén mutat az ékszer. Magamtól sosem hordanék ilyesmit. Nekem pl. nincs szép bőröm sem, ezért ha egy nyaklánccal még oda is irányítom a nyakamra a tekintetet, hát az nem lenne jobb. A férfi ékszere a szép karóra.

De ha a barátnőm (ha lenne) adna ilyesmit, akkor viselném, de a ruha alatt hagynám.

2010. szept. 18. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:

15/F

Én nem ha én kapnék ezüstláncot akkor eladnám jó pénzért.

2010. szept. 20. 15:12
 14/19 emberke ***** válasza:
én a páromtól ezüst zsebórát kaptnam (netom hogy számít-e vagy sem) baloldalt benne egy közös képpel és igen bevallom szívesen hordom és használom is nemcsak a zsebemben/polcon van.
2010. szept. 20. 15:37
 15/19 emberke ***** válasza:
js és 16/f
2010. szept. 20. 15:38
 16/19 Szandykah ***** válasza:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:56

Nekem van arany láncom meg ezüst gyűrűm.. Nyáron elég sokat voltam klóros vízben.. Semmi baja nem volt... 3-4 havonta szoktam takarítani az eszüstjeimet..

Kérdezőnek: Barátomnak van ezüst nyaklánca:) És semmi bajom sincs ha ékszert hord egy srác..:) Nekem bejön:) Majdnem minden fiú ismerősömnek vn ékszere..:) nyaklác, gyűrű, karkötő..:)

2010. szept. 20. 16:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül az ezüst tulajdonságaira lettem volna kíváncsi:)

Csak arra, hogy örülnétek-e ha kapnátok a szeretett barátnőtöktől.

2010. szept. 20. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Medált én nem tennék rá, sőt nyakláncot sem adnék neki, szerintem az ilyen dolgokról neki kell eldöntenie, hogy tetszik-e neki. Az első évfordulónkra én egy karórát vettem neki, aminek a számlapja pókeres, mert ő tanított meg a játékra, azt nagyon szereti, azóta is hordja :)

Előtte tudd meg, hogy bejön-e a srácnak, csak aztán vegyél.

2010. szept. 20. 17:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm:) Igen, ki kell puhatolni és személyessé tenni valahogy:)
2010. szept. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!