Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, hordanátok ezüst medálos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hordanátok ezüst medálos nyakláncot, ha a barátnőtöktől ilyet kapnátok?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen motívumot tudtok elképzelni?

(Lányok véleménye is érdekelne erről)

Kort /és nemet is/ kérnék még:)

2010. szept. 18. 10:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

14/F

Attól függ. Egy olyan kettévágott szívet nem hiszem, hogy felvennék, de valami más, geometrikus, esetleg absztrakt szimbólumot örömmel :)

2010. szept. 18. 10:52
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha attól kapom akit szeretek akkor bármilyet hordanék. De pl egy angyalkát nem:D
2010. szept. 18. 10:52
 3/19 anonim ***** válasza:
66%

Én nem szeretem ha egy férfin ékszer van. Páromnak volt fülbevalója, amikor megismerkedtünk, le tudtam róla beszélni (meg fel is nőtt közben :) ). Nyaklánca is volt régebben meg undorító pecsétgyűrűje (oroszlán a lelkem :) ), de mostmár nem hord semmit. Egyrészt, mert tényleg felnőtt (29 éves) másrészt pedig tudja, hogy nekem nem tetszik.

21/L

2010. szept. 18. 10:56
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

nekem van 2 nyakláncom:)

van egy kulcs meg egy fél szív :D

2010. szept. 18. 11:04
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

Én nem tudom, hogy hordanám-e, ha tőle kapnám, akkor lehet, csak életemben soha, de SOHA nem hordtam semmilyen ékszert.

17/F

2010. szept. 18. 11:09
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

én hordanám

a zálogházba

2010. szept. 18. 11:11
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
sztem amugy nem gáz. pl sógorom is hord félszivet (21 éves szal nem öreg) és mellesleg nekem semmi bajom pl nyaklánncal, medállal. sőt talán még aranyosnak is tartanám h hordja x illető a barátnője kedvéért(még ha nem is tetszik neki annyira) 16L
2010. szept. 18. 11:41
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem ha egy fiún vannak ékszerek... :) 17/L
2010. szept. 18. 11:48
 9/19 anonim válasza:
90%
én hordom is amit a barátnőmtől kaptam:) ha igazán szereted nemérdekel mit gondolnak mások.
2010. szept. 18. 12:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Én nem vennék a barátomnak semmiféle ékszert. Szerintem aki fiú, az legyen fiú. Ezt nem úgy kell érteni, hogy hanyagolja el magát, stb. Csak szerintem nem mutat jól a srácokon az ékszer. Max. ilyen fakarkötőt vagy mit tudnék elképzelni rajta.

18/L

2010. szept. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!