Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hordanátok ezüst medálos nyakláncot, ha a barátnőtöktől ilyet kapnátok?
Ha igen, milyen motívumot tudtok elképzelni?
(Lányok véleménye is érdekelne erről)
Kort /és nemet is/ kérnék még:)
14/F
Attól függ. Egy olyan kettévágott szívet nem hiszem, hogy felvennék, de valami más, geometrikus, esetleg absztrakt szimbólumot örömmel :)
Én nem szeretem ha egy férfin ékszer van. Páromnak volt fülbevalója, amikor megismerkedtünk, le tudtam róla beszélni (meg fel is nőtt közben :) ). Nyaklánca is volt régebben meg undorító pecsétgyűrűje (oroszlán a lelkem :) ), de mostmár nem hord semmit. Egyrészt, mert tényleg felnőtt (29 éves) másrészt pedig tudja, hogy nekem nem tetszik.
21/L
nekem van 2 nyakláncom:)
van egy kulcs meg egy fél szív :D
Én nem tudom, hogy hordanám-e, ha tőle kapnám, akkor lehet, csak életemben soha, de SOHA nem hordtam semmilyen ékszert.
17/F
Én nem vennék a barátomnak semmiféle ékszert. Szerintem aki fiú, az legyen fiú. Ezt nem úgy kell érteni, hogy hanyagolja el magát, stb. Csak szerintem nem mutat jól a srácokon az ékszer. Max. ilyen fakarkötőt vagy mit tudnék elképzelni rajta.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!