Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
A parommal 8 honapja vagyunk egyutt, naprol-napra szerelmesebbek vagyunk egymasban, minden nap kimutatja es erezteti mennyire szeret..ezert is sokkolodtam le azon amit a mai nap lattam mikor fent hagyta a telefonjat es egy idegen csajtol jott neki egy insta uzenet, megnyitottam, es altalanos dolgokrol beszelgettek (a csaj nagyon nyomult), majd már képküldözgetés is szoba jott, illetve talalkozot is tervezgettek megbeszelni, de az a resz ki lett torolve, csak a csaj elkuldte neki screenschotba onnan lattam. Vegul nem talalkoztak. Hat en baromira lefagytam mikor meglattam.
Szamonkertem tole, hogy ez mi, es azzal jott elo, hogy mikor kiveseztuk hogy neki es nekem (semleges) mi a velemenyem a harmas szexrol ugy gondolta, hogy ot bevonná..ezzel az volt a problema, hogy en biztosra emlekszem hogy hamarabb kezdett el vele beszelgetni mint mi ketten a temarol. Illetve rolam a nonek nem ejtett szot.
Majd konnyes szemekkel mondta, hogy higgyem mar el h semmit nen jelent neki, es a kozos jovonket tervezgeti mar miota. A gyerek, eljegyzes is szoba jott mar kozottunk es mindketto fele nagyon hajlik ezert is allok teljes sokkban a tortentek elott. Ma ejszakas muszakban van, holnap beszeljuk meg, de en teljesen bizalmatlan lettem fele. Ti megbeszelnetek a parotokkal ezt a "problemat" vagy nektek ez mar kuka?
Ezen még gondolkoznod kell?
Szép nyugodtan sok sikert kívánnék neki a hármas szexhez, de nem velem. Aztán elköszönnék tőle végleg.
Hat mikor mondtam neki, hogy ez ennyi reszemrol, mondta, hogy ugyse fog elengedni mert mindennel jobban szeret..es ezt mind konnyes szemmekkel
Ezzel reszemrol az a baj, ha el is nezem neki teljes bizalmatlansagban leszek mellette
Valszeg fiatal meg a párod egy házassághoz meg stb.
Ha őszintén is szeret ma de pár év és ki tudja.
Neki még nem igen kéne elköteleződnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!