Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (Féltékenység)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár hónapja ismertem meg a párom és minden szuper vele. Viszont történt egy olyan eset, ami miatt picit furcsán érzem magam. Jelentkezett egy csoportba fb-on, ahova befogadták. Én pedig a hír hallatán meglepődve, naívan odaléptem mellé, hogy lássam, hogy valóban ez történt. Viszont amikor a kijelzőre pillantottam, egy tized mp-ig láttam egy képet megnyitása, amit picit zavartan be is zárt és elrakta a telefonját. Én akkor nem akartam rákérdezni, hogy ez mi is volt pontosan... de otthon láttam, hogy egy nőnek a profilképe volt. És most viszont azon gondolkodom, hogy rákérdeznék, ki ez a nő. Viszont nem szeretném, hogy a féltékenység beférkőzzön a kapcsolatunkba. De nem hagy nyugodni a dolog.

Elbizonytalanodtam, hogy jól láttam-e, amit láttam. De igazából a reakciója miatt érzem magam furcsán.

Ha rákérdezek, akkor olyan, mintha megtört volna a bizalmam irányába. Pedig nem, csak volt hasonló helyzettel kapcsolatosan rossz tapasztalatom.

Tudom, hogy gyerekesnek hat ez a dolog. De nem tudom, mi tévő legyek.

2022. márc. 1. 15:29
 1/6 NTBS ***** válasza:
100%
Kérdezz rá. Ha kiakad vagy terel, akkor van félnivalód.
2022. márc. 1. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretném, ha később meg tartana attól, hogy mindenkire féltékeny vagyok. (Nem szoktam)
2022. márc. 1. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Én akkor is rákérdeznék. Inkább, mint hogy a kétely és a tüske ott maradjon benned. Arra aztán nehéz lesz építkezni.
2022. márc. 1. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá.
2022. márc. 1. 17:51
 5/6 Kornel_Lajtar válasza:
100%
Kérdezz rá szerintem is, kommunikálj.
2022. márc. 1. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont nem szeretném, hogy a féltékenység beférkőzzön a kapcsolatunkba."

Az nem attól férkőzik be a kapcsolatba, hogy rákérdezel, az már ott van, és akkor is ott lesz, ha nem kérdezel rá.

2022. márc. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!