Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? (Ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (Hosszú, a többi lent.)

Figyelt kérdés

A jelenlegi párkapcsolatom miatt feladtam a budapesti lakhatásomat, ami csak az én hibám, tudom jól.

Próbálom majd úgy megfogalmazni, hogy az a lehető legobjektívebb legyen.

Amikor nyáron egymásba szerettünk, akkor teljesen megbíztam benne, általában reggelig beszélgettünk, teljesen megértettük egymást. Azóta persze ez a szerelem is és a megértés/ érdeklődés is csökkent, mindkettőnk életéből derültek ki kevésbé szimpatikus momentumok.

Ő azt állítja én sérült vagyok és komoly segítségre van szükségem. Ami részben igaz, de én úgy látom neki is hatalmas sérülései vannak és az előző kapcsolatát nem dolgozta fel. Ezeket ő tagadja. Azt állítja hogy ő egész életében 2 hibát követett el. Ami elég furcsa. Nekem legalábbis.

Olyan dolgokért haragszik meg rám, és vetít ki rám, amikhez semmi közöm. Ilyenkor próbálok levegővé vàlni a gyerekkel együtt.

A lelki terror, hibáztatàs nem mindennapos ugyan, de sokszor megesik egy hónapon belül. Ilyenkor az is baj, hogy létezem, bármit teszek érte, nem értékeli, vagy egyenesen baj.

Igyekszem az ő szemszögéből is szemlélni a dolgot, a kapcsolatunkat, bár ő többször mondta, hogy nem párkapcsolati problémáról van szó, hanem egyszerűen velem van a baj. Akkor miért van velem? Ezt érti valaki?

Van két lánya, és nekem van egy fiam. Ő kéthetente hétvégén apuka, a fiamat én nevelem. A mozaik család már úgy önmagában is nehézkes szerintem. A lányai előszeretettel dolgoznak azon, hogy a két szülőt újra összehozzák, ami persze természetes. A párom azt mondja soha nem jönne újra össze a gyerekei anyával, de ezt én nem úgy érzem. (Lehet hogy az én fejemben vannak a problémák, de szerintem túl sokat foglalkozik az exével, olyan dolgokból csinál problémát amik nincsenek vagy nem akkora probléma, mint amit ő csinál belőle.)

Sokszor velem szemben is csak vélt sérelmei vannak, egészen elképesztő ami a fejében van. Kezdve azzal, ami nekem a legfurcsább, hogyha konfliktus van, akkor az nem párkapcsolati probléma, hanem én vagyok a hülye. Ami lehet hogy igaz, de egy párkapcsolat nem két emberen múlik?

Szeretném visszahozni a kapcsolatunkat, újra építeni.

Elegem van a szándékos fájdalom okozásból, amikor elmegy és direkt nem mondja hogy hová megy, nem veszi fel a telefont. Tudja hogy ez nekem rossz, fàj.

Mit tegyek?

Köszönöm hogy elolvastad, ha már csak egy ember is megérti a soraim, megérte leülni megfogalmazni.

2021. dec. 29. 13:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Semmi tényt nem írtál, amivel tanácsot lehetne adni. Nyilván ok-okozat ahogy viselkedtek!

Mindezek mellett szerintem ezen nincs mit újra építeni, ez egy friss kapcsolat, ami sosem működött, elmúlt a kezdeti lángolás, ti nem illetek össze.

2021. dec. 29. 13:57
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Engedd el. Ilyen emberre nem pazarlunk időt. Örülj neki, hogy vége lett, aztán keress mást, aki megbecsül. Ilyen nincs, hogy ő a tökéletes, minden a te hibád. A nagy lófogat. Úgyhogy engedd el, nehogy már ilyen barommal újra össze akarj jönni. 🤦
2021. dec. 29. 14:02
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Màr csak a fiad érdekében is, de miért vagy ebben benne? Ez neki is szívás, így gondolkodtál màr?

Legalább az ő érdekében lépjetek le, ketten legalább nyugodalmatok van. Ez egy mérgező felállás, ő szerintem nem is szeret, mert idegesíted alapjàraton, de nyilván kényelmes vagy, van ki mosson, főzzön, csak ezért nem lépett le.

2021. dec. 29. 14:02
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok kilépni ebből a kapcsolatból. :(
2021. dec. 29. 14:04
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is olyan, mintha már irritáló lennél számára. Feloszlott a rózsaszín köd, ő meg nem kíváncsi arra, aki te vagy, csak a testi részére. Ismerős a dolog.
2021. dec. 29. 14:07
 6/22 anonim ***** válasza:
40%
Tudom, a büszkeséged tovább lépne, de a szíved nem... Pedig néha jobb elővenni az eszünket!
2021. dec. 29. 14:08
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Na megint a nem tudok kilépni gyáva szöveg, ezzel letudva a probléma. Akkor minek kérsz tanácsot, ha ezzel a gyáva szöveggel takarózol??
2021. dec. 29. 14:08
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Olvasva a sorok közt, felszedtél egy pasit, aki befogadott. Kb. anyagi segítség reményében jöttél össze vele, és nem tudsz hova menni.

Kérj segítséget! A szüleid nem tudnak legalább ideiglenesen befogadni?

2021. dec. 29. 14:12
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Összeköltöztél és összeköltöztetted a gyereked egy idegennel! Nem jött be. Mit lehet csinálni? El kell jönni. Ha ez neked nem felel meg, maradj, de olyan válaszokat ne várj, hogy hogy lehet rendbehozni, mert nem lehet. Nem minden kapcsolat menthető. Ami például sose volt jó, az nem is lesz. Nektek pedig addig működött, amíg nem ismertétek egymást.
2021. dec. 29. 14:21
 10/22 A kérdező kommentje:
nem élnek a szüleim....
2021. dec. 29. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!