Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (hosszú)

Figyelt kérdés

Tudom szánalmasan apró probléma, de engem kezd felőrölni.

Volt egy barátom, akivel egy évet jártam, de a kapcsolat végére elegem lett abból, hogy nem törődik velem így szakítottunk. Időközben megismerkedtem egy másik fiúval és a szakítás után úgy 1-1,5 hónappal összejöttünk (eddigre már úgy fél éve ismertem). Jártunk, már kulcsot akartam adni neki a lakásomhoz, mikor beszereztem egy macskát, kiderült, hogy undorodik az állatoktól, nevetséges megkötései voltak, a maccs nem mehetett a közelébe stb. Ezzel csak az a baj, hogy az én életem fontos részét töltik ki az állatok, gyerekkorom óta mindig van valamim, amivel foglalkozhatok, játszhatok. Állatok nélkül nem élet az élet, a fiú viszont nagyon féltékeny lett a cicára. Nem tehettem mást, kiadtam az útját, ő ezt tökéletesen megértette és elfogadta. Mielőtt megköveznétek az én meglátásom az, hogy a velem élő állatért felelősséget vállaltam, ő is családtag, nem dobom el, ha kicsit kényelmetlen vele élnem valamiért, hanem a saját körülményeimen próbálok alakítani.

Közben visszatért a volt barátom, hogy újra akarja kezdeni velem, tényleg sokat változott jó irányba, de nagyon félek, hogy ha visszakap, megint bele fog kényelmesedni a helyzetébe. Az összes barátnőm és a családom is kiakadt ár azon is, hogy szóba állok még a fiúval.

A kérdés adott, szerintetek jöjjek össze vele és legyek optimista, vagy felejtem el őt is és egyelőre élvezzem a függetlenséget?

2014. márc. 20. 08:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A volt barátod már szerintem hagyjad!
2014. márc. 20. 08:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is erre hajlok, csak nehéz. Nagyon szerettem, és fáj látni, hogy most kezd olyan lenni, mint amilyen párra én vágyok.
2014. márc. 20. 08:33
 3/18 anonim ***** válasza:

Téged el kell fogadni macskával együtt. :D De a volt baráttal nem foglalkoznék... Gondolj arra, hogy nem foglalkozott veled. Lehet hogy ellennétek egy ideig, de ugyanaz lenne a vége.

Neked kell eldönteni. Kevés kapcsolat működik másodszorra, ha meg is próbálod, legyél óvatos vele.

2014. márc. 20. 08:35
 4/18 anonim ***** válasza:

az optimista itt azt jelentené, hogy ha valami nem tetszik, becsukod a szemed, hiszen ez nem lehet, ő megváltozott!

lesz harmadik. ha összejössz 1.-vel, akkor ezt megvonos magadtól. ebben viszont hasznos az optimizmus:)

szimpatikus, ahogy a macskádról beszélsz. ha valaki beszólna az enyémmel kapcsolatban, azzal én se tudnék kijönni.

2014. márc. 20. 09:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Olyan jó, hogy válaszoltatok, azt erősítettétek meg amit én is gondoltam. =)
2014. márc. 20. 09:33
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy az új barátod milyen ember volt, ha engem nagyon szeret valaki, biztosan nem egy állatot fogok választani helyette...

A régi barátod meg hagyd a fenébe.

N/22

2014. márc. 20. 15:08
 7/18 A kérdező kommentje:
6-os, még szerencse, hogy mások vagyunk. Én nem dobok egy állatot a szemetesbe, mert a páromnak nem tetszik és képtelen alkalmazkodni, ellenben tőlem meg elvárná. =)
2014. márc. 20. 17:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Te tudod. Mindenesetre ha össze is jössz a volt sráccal, ne mostanában tedd. Bár azt írod, szó nélkül elfogadta a helyzetet az újabb srác, belül biztos őrlődik és nagyon tragikusan élné meg a dolgot. Ráadásul okkal hihetné, hogy ez a macskás dolog csak ürügy volt és az ex miatt hagytad el.
2014. márc. 20. 17:31
 9/18 A kérdező kommentje:
Persze, ez természetes.
2014. márc. 20. 17:40
 10/18 anonim ***** válasza:
kiváncsi lennék milyen "nevetséges" megkötései voltak azon túl hogy a kutya nem mehetett a közelébe :D
2014. márc. 20. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!