Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (hosszú)
Tudom szánalmasan apró probléma, de engem kezd felőrölni.
Volt egy barátom, akivel egy évet jártam, de a kapcsolat végére elegem lett abból, hogy nem törődik velem így szakítottunk. Időközben megismerkedtem egy másik fiúval és a szakítás után úgy 1-1,5 hónappal összejöttünk (eddigre már úgy fél éve ismertem). Jártunk, már kulcsot akartam adni neki a lakásomhoz, mikor beszereztem egy macskát, kiderült, hogy undorodik az állatoktól, nevetséges megkötései voltak, a maccs nem mehetett a közelébe stb. Ezzel csak az a baj, hogy az én életem fontos részét töltik ki az állatok, gyerekkorom óta mindig van valamim, amivel foglalkozhatok, játszhatok. Állatok nélkül nem élet az élet, a fiú viszont nagyon féltékeny lett a cicára. Nem tehettem mást, kiadtam az útját, ő ezt tökéletesen megértette és elfogadta. Mielőtt megköveznétek az én meglátásom az, hogy a velem élő állatért felelősséget vállaltam, ő is családtag, nem dobom el, ha kicsit kényelmetlen vele élnem valamiért, hanem a saját körülményeimen próbálok alakítani.
Közben visszatért a volt barátom, hogy újra akarja kezdeni velem, tényleg sokat változott jó irányba, de nagyon félek, hogy ha visszakap, megint bele fog kényelmesedni a helyzetébe. Az összes barátnőm és a családom is kiakadt ár azon is, hogy szóba állok még a fiúval.
A kérdés adott, szerintetek jöjjek össze vele és legyek optimista, vagy felejtem el őt is és egyelőre élvezzem a függetlenséget?
ja hát igen akkor elég érdekes volt a helyzet
persze megértem a másik felet is mert elég rossz tud lenni amikor együtt lennél a szerelmeddel erre egy kutya pisil-kakil körülötted
főleg ha mondjuk vmi kis egy szobás társasházban laktok ott jóval zavarób az ilyesmi mintha egy nagy kertes házba lenne
"Nem kakilhatott és nem pisilhetett, igazából ennie se nagyon volt szabad. és nem játszhattam és foglalkozhattam vele"
és ez hogy nézet ki?megmondta neked a srác hogy na amig itt vagyok nem adhatsz enni a kutyának vagy mi? meghogy "ne játssz a kutyával!"? kajak kiváncsi vagyok
Macska.
Megjegyzéseket tett, hogy ez milyen undorító és gusztustalan (pedig azonnal kidobtam a használt almot). Fintorgott, a fürdőbe se ment már be szívesen. Ha mentünk ki üdvözölni, már ugrott is félre. Ha leültem a földre 20-30 percre játszani vele, elkezdett duzzogni, vagy elvonult aludni.
Állattal együtt aludni? Az igényes :D
Én is imádom az állatokat, de sose jutott volna eszembe a kutyát az ágyba hívni...
Jobban járt így a srác.
16.
ha jóban vagytok, magától jön, és puhatolja, hogy szabad-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!