Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (hosszú)

Figyelt kérdés

Tudom szánalmasan apró probléma, de engem kezd felőrölni.

Volt egy barátom, akivel egy évet jártam, de a kapcsolat végére elegem lett abból, hogy nem törődik velem így szakítottunk. Időközben megismerkedtem egy másik fiúval és a szakítás után úgy 1-1,5 hónappal összejöttünk (eddigre már úgy fél éve ismertem). Jártunk, már kulcsot akartam adni neki a lakásomhoz, mikor beszereztem egy macskát, kiderült, hogy undorodik az állatoktól, nevetséges megkötései voltak, a maccs nem mehetett a közelébe stb. Ezzel csak az a baj, hogy az én életem fontos részét töltik ki az állatok, gyerekkorom óta mindig van valamim, amivel foglalkozhatok, játszhatok. Állatok nélkül nem élet az élet, a fiú viszont nagyon féltékeny lett a cicára. Nem tehettem mást, kiadtam az útját, ő ezt tökéletesen megértette és elfogadta. Mielőtt megköveznétek az én meglátásom az, hogy a velem élő állatért felelősséget vállaltam, ő is családtag, nem dobom el, ha kicsit kényelmetlen vele élnem valamiért, hanem a saját körülményeimen próbálok alakítani.

Közben visszatért a volt barátom, hogy újra akarja kezdeni velem, tényleg sokat változott jó irányba, de nagyon félek, hogy ha visszakap, megint bele fog kényelmesedni a helyzetébe. Az összes barátnőm és a családom is kiakadt ár azon is, hogy szóba állok még a fiúval.

A kérdés adott, szerintetek jöjjek össze vele és legyek optimista, vagy felejtem el őt is és egyelőre élvezzem a függetlenséget?

2014. márc. 20. 08:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem kakilhatott és nem pisilhetett, igazából ennie se nagyon volt szabad. és nem játszhattam és foglalkozhattam vele (napi kb 1-1,5 óra intenzív foglalkozásról volt szó, miközben vele 5-6 órát töltöttem minimum). Ezek közül megmondanád, hogy melyik nem nevetséges? :)
2014. márc. 20. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:

ja hát igen akkor elég érdekes volt a helyzet

persze megértem a másik felet is mert elég rossz tud lenni amikor együtt lennél a szerelmeddel erre egy kutya pisil-kakil körülötted

főleg ha mondjuk vmi kis egy szobás társasházban laktok ott jóval zavarób az ilyesmi mintha egy nagy kertes házba lenne

2014. márc. 20. 17:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Mi a nappaliban voltunk a cicc a fürdőben pisilt. Összesen annyit kértem, hogy hagyja nyitva a fürdő ajtót, hogy a szerencsétlen pára be tudjon menni, ha véletlen elfejtette, se voltam vele durva, csak kinyitottam. Mikor láttam, hogy zavarja, leküldtem a kanapéról, és csak akkor alhatott velem, mikor a fiú nem volt ott. Én próbáltam mindenkihez alkalmazkodni, de nehezen viseltem, hogy egy állatra féltékeny, mikor így is elmentem vele éjjel is erre-arra.
2014. márc. 20. 18:16
 14/18 anonim ***** válasza:

"Nem kakilhatott és nem pisilhetett, igazából ennie se nagyon volt szabad. és nem játszhattam és foglalkozhattam vele"

és ez hogy nézet ki?megmondta neked a srác hogy na amig itt vagyok nem adhatsz enni a kutyának vagy mi? meghogy "ne játssz a kutyával!"? kajak kiváncsi vagyok

2014. márc. 20. 18:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Macska.

Megjegyzéseket tett, hogy ez milyen undorító és gusztustalan (pedig azonnal kidobtam a használt almot). Fintorgott, a fürdőbe se ment már be szívesen. Ha mentünk ki üdvözölni, már ugrott is félre. Ha leültem a földre 20-30 percre játszani vele, elkezdett duzzogni, vagy elvonult aludni.

2014. márc. 20. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
10%

Állattal együtt aludni? Az igényes :D

Én is imádom az állatokat, de sose jutott volna eszembe a kutyát az ágyba hívni...

Jobban járt így a srác.

2014. márc. 21. 09:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Igazad van, sokkal igényesebb pár mondatból ilyen következtetéseket levonni. :) Egy biztos, jobban jártam volna, ha nem írsz semmit... ^^
2014. márc. 21. 09:50
 18/18 anonim ***** válasza:

16.

ha jóban vagytok, magától jön, és puhatolja, hogy szabad-e.

2014. márc. 21. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!