Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők szerint ez miért alap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint ez miért alap?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha egy nőnek bármi baja van akkor vele kell tölteni a napot, hetet amíg rendben nem lesz?

2022. máj. 20. 20:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
brühühü
2022. máj. 20. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Téged nem zavar, ha a párod szarul érzi magát?
2022. máj. 20. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Biztos felettébb érdekelhet a lelkivilága, ha ilyen kérdést teszel fel...

Érj még egy kicsit a párkapcsolathoz!

2022. máj. 20. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Szóval abból, hogy itt egy ember ezt írta, azt a következtetést vontad le, hogy minden nőnek ez az alap? Gratulálok hozzá.

Amúgy ha komolyabb baj van, akkor nemtől függetlenül mindenkinek jól esik, ha a párja mellette van és támogatja, normális kapcsolatnál ez oda-vissza megvan. De ez nyilván nem jelenti, hogy minden szabad percében a kezét kéne fogni a másiknak, mert az épp kicsit rosszul érzi magát.

2022. máj. 20. 21:06
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
A problémának a fajsúlyától is függ, hogy mennyit, de igen, alap, hogy foglalkozol a pároddal, ha szüksége van rád, ahogyan ő is veled, tökmindegy, hogy melyikőtök a nő.
2022. máj. 20. 21:16
 6/14 A kérdező kommentje:
2. A nőket zavarja méghozzá kifelezetten a rossz értelemben. A férfi legyen erős, csak a nő lehet gyenge.
2022. máj. 20. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha neked ez kényszer akkor ne tedd. Egyébként miért vagy vele?
2022. máj. 20. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Valszeg te vagy a baja. Nem?
2022. máj. 20. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Saját magamról tudok csak nyilatkozni, de én megszoktam hogy mindig számíthatok a családomra és a barátnőimre, akik nem csak hogy velem vannak, ha nehézségeim vannak, de ők is ajánlják fel, hogy átjönnek hozzám, hogy ne legyek egyedül.

Ez persze oda-vissza megy, én is átsegítek bárkit bármin, hiszen nekem is rossz, ha a szeretteim nem boldogok.

Ezt tartom alapnak minden közeli kapcsolatomban, így a párkapcsolatban is, nem pedig egy felszínes, sekélyes, érdek együttlétet, ahol kussolsz a problémádról, nehogy véletlenül a másik terhére legyél, és csak azért vagytok együtt, hogy legyen egy fix pina/fasz amit kedvedre használhatsz.

2022. máj. 20. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Engem ilyenkor pl messziről el kell kerülni
2022. máj. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!