Szerintetek a vérnyomásmérő alap kellék az otthonhoz, és hülye, akinek nincs otthon vérnyomásmérője? Nekem lazmérőm sincs, barátnőm szerint meg hülye vagyok, hogy nincs otthon vérnyomásmérőm, mikor az alap, hogy mindenkinek van otthon.
50-től felfelé kezdtem el gondolkozni, hogy kellene egy vérnyomásmérő, majd úgy nagyjából 5 év múlva meg is vettem.
10 éve van meg, cca. 5x mértem vele.
Huszonévesen évesen akinek a vérnyomásmérő egyáltalán eszébe jut, sőt alapfelszereltségnek tartja, azzal gondok vannak.
Vagy nagyon beteg (szív, érrendszer, stb) vagy súlyosan hipochonder.
Döntsd el, hogy a barinőd melyik!
Kedves 4-es, ne mondd nekem, hogy manapság azt a világot éljük, hogy egy makkegészséges 20 éves fiatal elmegy a háziorvosához (egy évben 2x) és általános kivizsgálásra, felmérésre kér beutalókat és azt meg is kapja, holott semmi panasza nincs.
Ezt meg lehet tenni privát intézményekben súlyos százezrekért, de ha valaki 20 éves és panaszmentes, akkor miért fizetne ezekért?
" de ha valaki 20 éves és panaszmentes, akkor miért fizetne ezekért?"
Mert lehet hogy van olyan betegsége, ami még tünetmentes, de később nem elsz az. És sokkal könyebb a korai szakaszban kezelni, vagy legalább elkerülni a súlyosabb tünetek kialakulását.
Tisztában vagyok vele hogy ez csak egy nagyon szűk rétegnek realitás, hogy a "semmiért" fizessen ennyit, de akinek ez a pénz nem különösebb teher, annyi mint nekem elmenni moziba, annak tényleg van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!