Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek a vérnyomásmérő...

Szerintetek a vérnyomásmérő alap kellék az otthonhoz, és hülye, akinek nincs otthon vérnyomásmérője? Nekem lazmérőm sincs, barátnőm szerint meg hülye vagyok, hogy nincs otthon vérnyomásmérőm, mikor az alap, hogy mindenkinek van otthon.

Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 16:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%
A szerelem sokba kerül :D
2021. máj. 8. 19:03
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Huszonévesen azt sem tudtam, hogy lehet otthon mérni a vérnyomást, mert létezik ilyen ketyere.
2021. máj. 8. 19:05
 23/28 anonim ***** válasza:
45%
A lázmérő alap, igen. De pl vérnyomásmérőnk nekünk sincs. Nem vagyunk még abban a korban, hogy szükség legyen méricskélésre, és a jelenlegi egészségi állapotunk ezt nem is indokolja.
2021. máj. 8. 19:42
 24/28 mindentudó99 ***** válasza:
64%
Ha egészségesnek érzed magad sem árt rámérni. Van aki teljesen jól van 200-as vérnyomással is. De attól még beüthet a baj.
2021. máj. 8. 19:58
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

Nem alap, pedig annak kellene lennie. A szűrővizsgálatokra nem igazán jár a 20-30 éves korosztály. Pedig vérnyomás méréssel igazán sok nyavalyát ki lehet szűrni. Amikor már konkrét tünet van, az már gondot jelent. Rendívül alattomosan, észrevétlenül támadhat a magas vérnyomás, de a magas pulzus is.

Az egészségtudatos életmód alapja:

Az egészségünket őrizzük meg elsősorban, ne a betegséget kezeljük. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres szűrővizsgálat, akár önvizsgálat formájában.

2021. máj. 10. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet valaki úgy egészségtudatos, hogy nem jár szűrővizsgálatra, fogalma sincs a vérnyomásáról etc?
2021. máj. 10. 13:53
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, rosszul fogalmaztam. Pont arra akartam kilyukadni, hogy a 20-30 éves korosztály olyannyira nem egészségtudatos, hogy nemhogy szűrővizsgálatokra nem jár, de egy nyamvadt vérnyomásmérőt sem gondol alapnak.
2021. máj. 10. 14:04
 28/28 anonim ***** válasza:

27

Nem rád gondoltam, hanem a többi válaszolóra. Én nem fogalmaztam egyértelműen. :)

2021. máj. 10. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!