A *kristálycukor miért alapvető fontos élelmiszer a Fidesz vagy akármelyik kormány szerint? Mihez kell ami ennyire alap élelem?
Nem sütök, nem főzök ( olyat) , nem kávézok, a teát cukor nélkül iszom. Szerintem már vagy 10 éve nem vettem egy gramm cukrot sem :D
Befőzéshez asszem szükséges, sütéshez is. Simán lehet alap másoknál.
Se kávéba, se teába, se semmibe nem teszek cukrot. Évente veszünk 1kg-ot, azt is csak a süteményekhez.
Nekem nem alapvető élelmiszer.
"Cukros farháthoz."
ne legyél fantáziátlan!
a gáz is rezsicsökkentett, így lehet karamelles farhátot is csinálni a cukorból.
A cukor esszenciális szükséglete a szervezetnek.
Amikor egyetemre jártam, kipróbáltam egy diétát vizsgaidőszakban, radikálisan lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt, mert hittem pár hülyének, akik szerint az káros.
Alig bírtam tanulni és az egyik tárgyat újra fel kellett vennem, pedig nem voltak nehezek.
Következő vizsgaidőszaknál már tömtem a nagy dount fánkokat,meg vittem a könyv mellé a fagyit.Sokkal jobban működött az agyam, jobban a fejembe ment a száraz egyetemi tananyag.
"Amikor egyetemre jártam, kipróbáltam egy diétát vizsgaidőszakban, radikálisan lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt, mert hittem pár hülyének, akik szerint az káros.
Alig bírtam tanulni és az egyik tárgyat újra fel kellett vennem, pedig nem voltak nehezek."
Nem jól csináltad. A ketózis teljesen jól működik és minimális szénhidrátbevitellel is el lehet teljesen jól éldegélni. A gond abban a szakaszban van amíg átáll a szervezeted a cukorról a zsírra, mert abban a másfél-két hétben agyilag teljesen zokni vagy. A második héttől teljesértékűen funkcionál az agyad és ilyen módon brutálisan sok zsírt lehet ledobni rövid idő alatt.
Egyetemen lehetett volna annyi eszed, hogy beugrazs a könyvtárba ( guglizol egyet ) és elolvasod hogyan működik és mivel jár.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!