Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elakar küldeni dolgozni de én nem akarok menni , eleget keres mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk 12 éve akkor még dolgoztam, viszont 6 évvel később jött az első gyerkőc és azóta jött még egy, azóta nem dolgoztam mert velük voltam itthon, most viszont elhatároztuk, hogy több gyereket nem szeretnénk már és jelezte férjem, hogy menjek vissza dolgozni mivel már a kisebbik is járhat bölcsibe, én mondtam neki, hogy inkább itthon lennék a gyerekekkel meg házimunkát végeznék meg kicsit kipihenném magamat tehát pár évig még biztos nem akarnék dolgozni, erre állt a bál, hogy vele akarom eltartani magam amikor simán belefér mivel milliós fizetése van..

Most ez tényleg akkora gond, hogy 1, kicsit pihenni akarok 2, gyerekekkel akarok itthon lenni még?

Nyilván egyszerűbb így elvinni óvodába , bölcsibe is őket ha én ráérek reggel meg délután is ha menni kell, ha én is dolgoznék kötöttebb lenne mikor mehetek értük , férjem meg sose érne rá erre

2022. máj. 20. 11:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Kamu.

Pistike! Légy kreatívabb. Ma már 2 ilyen kérdés volt, véletlenül se onnan inspirálódtál, ugye? :D

2022. máj. 20. 11:34
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

3-as:

Bocsika, néha elveszek. Balázska nem a nőgyűlölő himsovinista? Pistike pedig az unatkozó diákfiú?

2022. máj. 20. 11:40
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

4

Az is lehet, hogy ugyanaz az ember, két lehasadt személyiséggel. :D

2022. máj. 20. 11:43
 4/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ti most miről beszéltek itt egymással? A kérdésre válaszoljatok kérlek.
2022. máj. 20. 11:47
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Pont a kérdésről, és rólad beszélünk.
2022. máj. 20. 11:49
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Jajj de gagyi provokáció, ennyire unatkozol?
2022. máj. 20. 11:50
 7/20 anonim ***** válasza:
42%
Nem egyszerű visszamenni kigyerek mellett dolgozni,ha nincs segítség mikor beteg a gyerek.Márpedig a bölcsis mindig beteg lesz,de én nem bírnám ki,hogy ne dolgozzak.A házimunkát nem értékelik,szerencsém volt,hogy olyan szakmám van amit itthon is csinálhatok.Elmondanám,hogy van mikor más gyerekét is el kell hoznom a suliból,mert nem ér haza időben a szülő,pedig nagyon jó munkahelye van.Szóval nehéz,de én biztos mégegyszer nem lennék házinövény,egy idő után nem fog értékelni a férjed se hiába megteszel mindent otthon.
2022. máj. 20. 11:51
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát én pont, hogy mióta itthon vagyok azóta vagyok jól el, nyilván a gyerkőcök miatt nehezebb volt, de most ha bölcsibe megy a kisebbik is akkor kicsit relaxálhatnék, egyáltalán nem hiányzik a munkahely , pihenni és kikapcsolódni szeretnék
2022. máj. 20. 11:56
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem fogja hagyni a férjed,mert mindig az orrod alá dugja,hogy ő tart el.Aztán majd jön egy nő akire felnéz és téged semmibe fog venni.De hajrá pihenjél,ha tudsz.
2022. máj. 20. 11:58
 10/20 anonim ***** válasza:
98%
Bölcsődébe eleve nem veszik fel a kisgyereket, ha az anyja nem dolgozik. Legföljebb magánbölcsibe.
2022. máj. 20. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!