Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elakar küldeni dolgozni de én nem akarok menni , eleget keres mit tegyek?
Amikor összejöttünk 12 éve akkor még dolgoztam, viszont 6 évvel később jött az első gyerkőc és azóta jött még egy, azóta nem dolgoztam mert velük voltam itthon, most viszont elhatároztuk, hogy több gyereket nem szeretnénk már és jelezte férjem, hogy menjek vissza dolgozni mivel már a kisebbik is járhat bölcsibe, én mondtam neki, hogy inkább itthon lennék a gyerekekkel meg házimunkát végeznék meg kicsit kipihenném magamat tehát pár évig még biztos nem akarnék dolgozni, erre állt a bál, hogy vele akarom eltartani magam amikor simán belefér mivel milliós fizetése van..
Most ez tényleg akkora gond, hogy 1, kicsit pihenni akarok 2, gyerekekkel akarok itthon lenni még?
Nyilván egyszerűbb így elvinni óvodába , bölcsibe is őket ha én ráérek reggel meg délután is ha menni kell, ha én is dolgoznék kötöttebb lenne mikor mehetek értük , férjem meg sose érne rá erre
Kamu.
Pistike! Légy kreatívabb. Ma már 2 ilyen kérdés volt, véletlenül se onnan inspirálódtál, ugye? :D
3-as:
Bocsika, néha elveszek. Balázska nem a nőgyűlölő himsovinista? Pistike pedig az unatkozó diákfiú?
4
Az is lehet, hogy ugyanaz az ember, két lehasadt személyiséggel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!