Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj az ha dolgozni akarok?
A férjem elég jól keres,vígan elélünk az ő fizetéséből,de nekem ez így nem jó,én is dolgozni szeretnék hogy letegyek valamit az asztalra,ne a férjem pénzéből kelljen mindent vennem,de ő meg aztmondja hogy amíg ilyen jólkeres és megadatik a lehetőség addig nem fogja engedni hogy dolgozzak,vezessem a háztartást és foglalkozzak a gyerekkel de könyörgöm a gyerek délelőtt amíg iskolába van én is addig dolgoznék csak nem egész nap,itthon meg megöl az unalom hogy csak az a dolgom hogy mossak,főzzek,porszívozzak
Most is ezen vesztünk össze,ő meg nyugodtan lefekszik aludni....
31/N
Nincs valami hobbid, amit lehetne otthoni munkaként is csinálni, mondjuk vállalkozásban (mint pl. a varrás)?
A férjednek nincs igaza.
Egyáltalán nem baj, sőt! Jó, ha nem szorulsz rá anyagilag.
Az viszont már annál furcsább, hogy annyi kreativitás nem szorult beléd, hogy ezidáig csak a házimunkát végezted, meg vártad haza a családot, semmi hobbi, semmi program, semmi érdeklődési kör, esetleg tanulás. Általában az emberek ilyenkor arra törekszenek, hogy otthon is hasznosan töltsék az idejüket.
Na, de mindegy.
Szerintem mindenképp menj el dolgozni, otthon úgysem bírnád sokáig, mert nem tudod hasznosan eltölteni az idődet. Esetleg először 4 órában próbáld meg, de ahogy gondolod. Olyan meg nincs, hogy a férjed nem engedi. Nem vagy a tulajdona.
Nah, mond meg neki, hogy szeretnél óraadó lenni. Bármelyik iskola azonnal adná eléd a papírt fizika szakkal a kezedben, de nehogy valamilyen cigány iskolába menj be, mert oda én se engednélek el.
#6os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!