Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, ha én külföldön akarok dolgozni a párom meg nem akar jönni?
Figyelt kérdés
Soha nem volt ilyen jó kapcsolatom, mint a mostani, jövőre lesz az esküvőnk is, de én már évek óta ki akarok menni külföldre, a párom viszont nem mert ő kint se keresne többet a mostaninál max150ezer forinttal, nyilván elsőre el kellene vállalni a legszrabb munkát is.
Már néha ott vagyok, hogy a sarkamra állok es egyedül megyek, de visszatart az hogy nem fogok találni mégegyszer olyant aki megbecsül es már nem 20 éves vagyok, hogy annyira válogassak.
2021. nov. 6. 14:52
1/4 anonim válasza:
1.: Ha ilyen gond van, minek házasodtok?
2.: BIZTOS, hogy lesz kint melóTOK? Azaz, mind a kettőtöknek?
3.: És ha esküvő után sem megy? Váltok? Távkapcsolat?
4.: Mennyi időre mennél? Örökre? 10 év? Vagy 3 hónapért hagyja ott a melóját?
2/4 A kérdező kommentje:
Ő azt gondolja, hogy én egyedül úgyse fogok kimenni soha.
2021. nov. 6. 15:12
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi ketszer mentunk ki kulfoldre dolgozni! Elsore kozosen szerettuk volna masodik alkalommal mar talan en kicsit jobban mint parom . De egyeb okok miatt vissza kellett jonni pedig en nem szerettem volna! Vegul fel fel merult a kerdes hogy ismet kimegyunk e. Leultunk atbeszeltuk mik a tervek. Es ami biztosan az elso helyre kerult egy kozos csaladi haz es gyerekek emelle idokozben meg csatlakozott egy palyafutassal kapcsolatos terv es szabadidos tevekenyseg. Rajottunk hogy itthon is megbirjuk valositani . Mi csak 24-25 evesek vagyunk de mar most ugy erezzuk hogy ha ujra kimegyunk az mar idohuzas es a vagyainknak nem tudunk elni. Ha ujra 18-20 evesek lehetnenk akkor nem gondolkodnank ujra mrgprobalnank de maskeppen.
4/4 anonim válasza:
Akkor mégse olyan jó ez a kapcsolat, mert nem egyeztek a jövőben. Menj. Hülyeség, hogy nem találsz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!