Ha külföldön akarok dolgozni akkor magyarorszagon igenybe vehetem oep támogatást a lombikra?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 12:26
1/5 anonim válasza:
Valahol felsírt most Orbán Viktor.
Szerintem még nincs minden részlet és feltétel kidolgozva, 3 különböző időpontot adtak meg pár héten belül..
De biztos vagyok benne hogy feltétel lesz, hogy itthon élj és dolgozz.
Úgy logikus az ő fejükkel gondolkodva.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. jan. 10. 12:33
3/5 anonim válasza:
Én is arra tippelek, mint az 1#. A többi támogatásnál is kritérium. Ha külföldre mész, kifizettetik büntivel.
De ha életvitel szerűen élsz kint és nem is akarsz visszajönni, miért érdekel mi megy ebben az országban?
Nem kötekedés, de mi is nemsokára megyünk külföldre és éppen ezért nem vettük fel a csokot, babavárót stb. Pedig "pont nekünk tálalták ki" , hogy az ismerősöket idézzem.
4/5 anonim válasza:
Biztosan nem, hiszen ha külföldön dolgozol, akkor ott kell, hogy biztosítva legyél. Két helyen nem lehetsz. És akkor nyilván Magyarországon ilyet nem vehetsz igénybe. Esetleg a külföldi biztosítóval utólag el lehet számoltatni, ha kint nincs lombiklehetőség vagy drága.
5/5 anonim válasza:
Eleve aki külföldön dolgozik annak nincsen magyar tb viszonya mert 2 helyen nem lehet .férjem kint dolgozott Németországban így itthon bejelentette hogy kint dolgozik kint fizeti tb,így ideiglenesen érvénytelenítették tb számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!