Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Külföldön élek (13éves) és...

Külföldön élek (13éves) és itt általános iskolába nincs bizonyítvány. Magyarországon akarok tovább tanulni, de hogy? (Reszletesen lent)

Figyelt kérdés
(SKANDINAV ORSZAG)Szoval, itt altalanos suliba nem kapunk bizonyitvanyt se jegyeket,es az altalanos iskola 7ev. Aztan bekerulunk a kozepsuliba ami 3ev. Itt felevkor es ev vegen kapunk egy kinyomtatott papirt rajta a jegyekkel. De semmi pecsét vagy valami, csak az oszt.fonok alairasa van ott es a szuloe. Szoval most kozepsuliba jarok es most vagyok 8.os de otthon 7lennek mert itt nincs ev vesztes(6eves kortol iskolakoteles vagy). Es ha a kozepsulit elvegezted az eredmenyed alapjan lehet jelentkezned gimibe(gimi:3ev).(kotelezo suliba jarnod 10.ik osztalyig szoval kozepsuli utan mar nem muszaj iskolaba jarnod de semmit nem tudsz elerni ha nem tanulsz tovabb) Ezt ugy kell elkepzelni h a gimibe 2lehetoseged van. Valasztasz szakmat amivel utanna dolgozni mehetsz vagy pedig olyat tanulsz amivel tovabb tanulhatsz az egyetemen. De én nem akarok itt továbbtanulni,azaz gondoltam elvégzem 10.ig a sulit és utanna Magyarorszagon akarok jelentkezni valamilyen suliba de hogyan csinaljam ezt ha nincs bizonyitvanyom se semmim? Szoval ha itt elvegzem a 10.et otthon 9.es lennek es szeretnek jelentkezni a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskolaba (budapest). Szeretem a dramat tancolas es jo is vagyok benne de hogyan csinaljam ezt bizonyitvany meg minden nelkul? Meg egyaltalan hogyan zajlik ez? Szoval,nekem most igy nincs bizim meg ilyenek igy mar nemis tudok magyarorszagon tanulni? Koszonom a valaszokat es elnezest de nincs ekezetem. 13/F
2017. márc. 4. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Melyik skandi ország?

Norvégia ?

2018. máj. 14. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs jegy ?
2018. máj. 14. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Iratkozz be magyar suliba és valahogy

le kéne osztályozózni

2018. máj. 14. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ill. az a "kinyomtatott papír" ott

a bizonyítvány

2018. máj. 14. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!