Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha olyan nőt akarok, aki szívesen nem dolgozna és otthon lenne a gyerekekkel míg én eltartom őket? És ti benne lennétek ilyenben (férfiak, nők egyaránt)?
én nem, mert egy idő után unatkoznék
nekem nem elég életcélnak a lakás tisztán tartása
még csak 17 vagyok, de majd mindenképp szeretnék egy jó munkát
de amúgy nem baj, van aki örülne neki
Nem mondom hogy nem csinálhat azt a szabadidejében amit akar. Felőlem lehet részmunkaidős állása, vagy járjon egyetemre, tanuljon, stb. amíg a családi feladatok ráeső részét elvégzi (ahogy én is a sajátom).
Az hogy valaki főállásban anyuka nem azt jelenti hogy be van zárva egész nap a lakásba. Főleg hogy a gyerekek azért 4-5 éves koruktól már nem otthon vannak egész nap, meg azért egy lakás/ház kitakarítása sem veszi el az egész napot (plusz nem is kell minden nap csinálni).
5:
Na látod, pont ez a baj hogy az emberek nem bíznak egymásban. De nem is csak az emberek, a te felfogásod szerint már a házastársaknak sem kellene bíznia egymásban. Miért hagynám el?
Arról nem is beszélve hogy én is pont úgy "ki vagyok szolgáltatva neki" (de nem érdekel).
9:
Milyen álom? Régen a lakosság, társadalom nagy többsége számára ez volt a valóság, nem is rövid ideig.
Ha a férfi meghal (Ez hány %-ban fordul elő?), akkor (1.) az addig felhalmozott vagyon a családé marad. (2.) Létezik olyan, hogy életbiztosítás és (3.) az állami szociális háló elég erős ahhoz, hogy egy család ne kerüljön a létminimum alá.
Ha a férfi elmegy (a válások 75%-át a nők kezdeményezik), akkor meg elképesztően sokat veszik. Elveszíti a gyerekeit, a közös ingatlant és az addig felhalmozott vagyon felét is (amit lehet teljesen ő keresett meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!