Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha olyan nőt akarok, aki szívesen nem dolgozna és otthon lenne a gyerekekkel míg én eltartom őket? És ti benne lennétek ilyenben (férfiak, nők egyaránt)?
A baj nem a bizalommal van, hanem, hogy az emberek könnyen változnak.
Nézd én háztartásbeli voltam, a 6. évig nem is volt baj a házasságommal. Akkor került bele a férjem egy új baráti társaságba és kifordult önmagából. Onnantól kezdve minden nap hallgathattam, hogy amíg ő tart el addig nekem kuss a nevem. Mivel nem volt munkám és ennyi év kihagyás után nem kellettem sehova, így két évembe tellett mire ki tudtam lépni a házasságomból.
Őszintén szólva ezek után én nem csodálkozom, ha nők nem akarnak kiszolgáltatottá válni. Túl sokszor láttam már hogyan bolondulnak meg az emberek egy idő után. tapasztalat.
"9:
Milyen álom? Régen a lakosság, társadalom nagy többsége számára ez volt a valóság, nem is rövid ideig. "
buta, tanulatlan emberek mondják ezt. a nők az ősközösség óta dolgoznak. parasztasszonyok is dolgoztak. kizárólag gazdagok és jómódúak női nem.
látszik mennyi eszed van
13:
1. A stílusod téged minősít.
2. Igen, a nők régen is dolgoztak. Például a parasztasszonyok a ház körüli munkákat is elvégezték (megfejték a tehenet, stb.), míg az ősközösségbeli nők is elvégezték a tábor/barlang körüli munkákat, vagy például gyűjtögettek. De a nehéz fizikai munkákat a nehéz fizikai munkára testileg sokkal alkalmasabb férfiak végezték, ha megvolt rá a lehetőség. Sőt olyan is volt régen, az ipari forradalom korában amikor nők (és gyerekek) dolgoztak a gyárakban.
De olyan történelmi korszakok is voltak (térben és időben egyaránt, nem is kevés), amikor az egykeresős családmodell létezett általánosan.
3. Egyéni szinten továbbra sem látom be, hogy több hátránya lenne összességében, mint előnye a másik lehetőséghez képest, hogy mindkét fél mindent csinál.
12:
Igen én is ezt mondom hogy hagy döntse el a két ember hogy hogyan akarják élni a családi életüket és megosztani a feladatokat egymás között. Ezért akarok személyesen olyat, hogy a feleségem azt csinálja, amihez ő ért jobban (gyerekek, háztartás) én meg azt, amihez én (pénzkeresés).
"De olyan történelmi korszakok is voltak (térben és időben egyaránt, nem is kevés), amikor az egykeresős családmodell létezett általánosan."
soha. mondjad meg mikor és hol? USA szűk időszaka fér ide
:D
30+F, diplomás, kigyúrt. ezt benézted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!