Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok bekövetne tiktoko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok bekövetne tiktokon mindenféle nagy mellű (a párom oda van a nagy mellű nőkért) és szívecskézi a videóikat,még akkor is ha ott vagytok mellette.Zavarna titeket? Ha igen szóvá tennétek? Ha nem változtat rajta akkor szakító ok is lenne?

Figyelt kérdés

2022. máj. 19. 06:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Volt ilyen. Szakító ok nem voltunk, de már nem vagyunk együtt. Minő véletlen. :D
2022. máj. 19. 07:00
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Tiktok mentsegere szoljon h ott a szivecskezes az egyetlen tetszest kifejezo lehetőség. Tudod h tetszik neki, ha nem mutogatja neked hoz szegyenbe v kelemetlen helyzetbe masok elott vele kapcsolatban es nem csal meg csak nezi, akkor mi is a baj? Te is nezhetsz amit akrsz o is, te valsztottad ot ha ez neked ne tetszik emlitsd msg h melletted ne nezegesse mert rosszul esik. Aztan eldontod h megeri e neked ez az egesz vagy sem.
2022. máj. 19. 07:35
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
Ameddig csak szivecskezi addig nem zavarna, ahogy az sem ha külföldi not szivecskezne. De ha már a szomszédot az valószínűleg zavarna picit
2022. máj. 19. 07:51
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
A szivecskézés maga zavar. Nem értem, miért fontos.
2022. máj. 19. 08:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Egy dolog, hogy nézi, de nézte úgy, hogy nem vagyok ott. A tetszését meg nem kell kifejezni. Szerintem ez akkor is gaz, ha valaki szingli.
2022. máj. 19. 08:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha nagymellű csajt akar akkor menjen és szedjen fel egyet, nem érteném minek húzzuk egymás idejét.
2022. máj. 19. 08:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Most ugyanezt magyarul is....?

2022. máj. 19. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Pont azért nem értem a lájkolgatást, mert embereket nem szoktam lájkolni. Szusitálakat, kiscicákat, városképeket állandóan. Mert megenném, megsimizném, odamennék. Ezen logika alapján ő miért lájkolja a melles nőket?
2022. máj. 19. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Alapból a lájkolás, imádás, szívecskézés, mint cselekedet szánalmas egy foglalt felnőtt férfitól, akkor meg pláne megalázó, ha a kedvelt nő egy ismerős. :)
2022. máj. 19. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az ilyen infantilis viselkedés alapból offos. 26 éves nő vagyok, tehát efelett a kor felett ismerkednék alapból. Namost egy 30 körüli férfinak leginkább ne legyen TikTokja az én preferenciáim szerint. Szerintem gáz. Nem instant kizáró ok, ha van, de nagyon erős red flag, hogy nem egymást keressük. Ha mellé ilyen idióta módon is használja, akkor nem szóvá tenném, hanem szó nélkül szakítanék. Nem adnék ultimátumot, mert akinek ez így oké, azzal nem vagyok egy szinten. Akkor sem, ha miattam abbahagyná, vagy titokban csinálná. Nem az lenne a baj, hogy tudok róla, hanem hogy neki magától amúgy ez a szint.
2022. máj. 19. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!