Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire kell bunkónak lennie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell bunkónak lennie egy férfinak h így beszéljen a párjával?

Figyelt kérdés
Párom családi hazaba lakunk. Én költöztem hozzá. Elkezdtem vele művelni a kertet. Minden este locsolgatok. Ma pl. rám szólt, h még locsolhattam volna. Annyit mondtam neki szerintem elég ennyi víz nem akarom azt se h kirohandjon. Az anyukám is mondta. Na erre begurult és ugy a semmiből kiakadt h ha felveszem anyám stílusát akkor most már tényleg azon van h költözzek el. Vagy előtte nap mondja megy a piacra valami kell neki, erre én marha mondtam neki -h vehetne nekem ha lát olcsó kerti papucsot. Akkor ezért kaptam szavakkal, h én mit képzelek nem ér ő annyira rá csak megveszi magának amit akar és ő megy dolgozni . Mit képzelek h ő nem dolgozik és ráér mindezt arrogánsan, kiabalva / Amúgy a munkaidejét ő osztja be/ de megint megkaptam h ezt a viselkedésemet nem szereti és inkább költözzek el a ge..ibe./ csúnya szó/.Nagyon figyelnem kell rá mit mondok, mert csípőből odavágja h költözhetek el! Árulja már el valaki nekem ..leirtam 2 példát az életünkből tényleg ennyire rossz természetű társ vagyok ?
2022. máj. 14. 20:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

Mit keresel ott?

Azt akarja, hogy tűnj el onnan. Tedd meg neki ezt a szívességet. Mire hazamegy, költözz el.

2022. máj. 14. 20:55
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Ez nagyon felületes sztori mesélés, de -ne haragudj- nekem úgy tűnik, hogy lesznek itt még komolyabb gondok, és ezek csak ilyen felszínes gőzkiengedések.
2022. máj. 14. 20:57
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
Költözz el.
2022. máj. 14. 20:57
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező nincs veled semmi baj, hagyd a francba ezt az arrogáns bunkó!

Nem szabad tűrnöd ezt a megaláztatást !

Szervezd meg okosan előre (testvéred, apukád valaki) álljon egy nap a ház elé, és te azzonal elmész.

Az ilyenektől csak így lehet!

Mertt ha előre mondod, akkor majd elkezd fogadkozni, nyáladzani de pár nap múlva újra bántani fog téged.

2022. máj. 14. 20:59
 5/23 anonim ***** válasza:
98%
Nem szeret téged, idegesíted. Jobban jársz tényleg, ha csomagolsz, és keresel valakit, aki nem ilyen veled.
2022. máj. 14. 21:04
 6/23 anonim ***** válasza:
96%

Mikor elmegy dolgozni költözz el és többet szóba se állj ezzel az arrogáns vad paraszttal!Ennyi elég is volt amit leírtál róla.Ha gyereketek volna még parasztabb bunkó volna az tuti már ha ezt lehet még tetézni:D

Nem illik melléd és folyton kötekedik úgyhogy az idődet ne pazarold rá tovább mert sosem lesz neki elég jó bármit is csinálsz.A stílus ahogy veled beszél pedig gusztustalan és látszik hogy abszolút nem tisztel téged.

Lesz olyan férfi aki értékelni fog.

2022. máj. 14. 21:07
 7/23 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj,én is a férjem házába költöztem. Venni akartam sajátot,de azt mondta minek,ha itt az övé ( igaza van). Így az önerőből autót vettem. A lényeg,csak egyszer mondaná ki,hogy húzzak innen,tuti nem látna többé. Az egóm nem bírná. Különben én viszem az egész haztartást,így azt szoktam mondani,hogy a közös otthonunk,de az ő háza. ( remélem még soká,de én is öröklök 2 házat is). De jelenleg inkább mennék albiba,ha így beszélne velem.

Nem vagy a kutyája/kapcája.

2022. máj. 14. 21:22
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Te jó ég, kislány, hát hogy az istenbe nem látod, hogy neked ott egy másodpercig nem szabad ott megmaradnod?! Hogy az istenbe nem látod, ami ordító, és mindenki más látja, csak te nem?! Most csomagolsz, és ha éjszaka módot van rá, akkor még éjszaka elmész, ha nem, akkor holnap reggel 7-kor. Mi tart téged ott ebben a pokolban? Miből gondoltad, hogy neked ezzel az alakkal kell együtt élned? Komolyan ennyire alulbecsülöd magadat, hogy neked ennyi jár?!
2022. máj. 14. 21:39
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
A "párod" semmibe vesz, nem tisztel, cselédnek tekint és úgy is bánik veled. Nagyon vigyázz, mert ha egy férfi a kapcsolat elején ilyen durva, akkor semmi jóra nem számíthatsz később. Az ilyen férfi még arrogánsabb lesz, amikor nyeregben érzi magát, pl. amikor majd egy-két kisgyerek miatt kiszolgáltatottá válsz.
2022. máj. 14. 21:42
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
Te is érzed, hogy problèma van, különben nem írtad volna ki a kérdést. Miért gondolod, hogy te azt érdemled, hogy így beszéljenek veled?
2022. máj. 14. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!