Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy ilyen kijelentés után?
Eszembe jutott, hogy eladnám a lakásom és nagymamám házába költöznék falura, azt felújítanám, lenne kertem, állataim stb. Említettem a barátomnak, akivel elvileg tartós párkapcsolatban vagyok és majd valamikor közös jövőt képzeltünk. Kiakadt, fejemhez vágott dolgokat és azt a kijelentést tette, hogy ő nem fog hozzám oda járkálni, mert az macera. Mert hogy így 15 percre lakom tőle, úgy meg lenne 35 perc.
Jól gondolom, hogy a kényelem miatt van velem?
Nem feltétlen szakítanék, de leülnék vele beszélni.
De amúgy ennyit nem bír valaki megtenni a másikért, az sokat elárul.
Viszont tényleg megkell beszélni, h ez így neki jó lenne e vagy sem.
N 30
Igen, a 14-es válaszoló jól leírta, ahogy volt és amit érzek.
Amúgy én szerettem volna már vele összeköltözni. Ő nem akart, azt mondta, majd talán valamikor. Hogy majd kialakul, és hogy több idő kell még ilyen döntéshez, meg hogy a körülmények sem ideálisak éppen.
Hány évesek vagytok, és hány éve vagytok párkapcsolatban?
Nekem az a fura, hogy azt írod, hogy saját lakásod van (így gondolom, felnőttek vagytok, nem tinik), meg 15 percre laktok egymástól és - elvileg - közös jövőt képzeltek, mégsem éltek együtt, pedig megtehetnétek.
A párom is tett ilyen kijelentést, hogy majd vidékre költözünk. Persze, menjél, de nélkülem.
23 éven keresztül elég volt vidéken élnem, többet nem akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!