Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok egy ilyen kijelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok egy ilyen kijelentés után?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott, hogy eladnám a lakásom és nagymamám házába költöznék falura, azt felújítanám, lenne kertem, állataim stb. Említettem a barátomnak, akivel elvileg tartós párkapcsolatban vagyok és majd valamikor közös jövőt képzeltünk. Kiakadt, fejemhez vágott dolgokat és azt a kijelentést tette, hogy ő nem fog hozzám oda járkálni, mert az macera. Mert hogy így 15 percre lakom tőle, úgy meg lenne 35 perc.

Jól gondolom, hogy a kényelem miatt van velem?

2022. máj. 13. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Amkkor a barátom kitalálta hogy majd ő az isten háta mögött épít házat (ahol napi egy busz van kb, nekem meg nincs kocsim, bolt sincs, egy préri szinte az egész, ami épül be sok házzal gazdagoknak), en is hasonlo állásponton voltam, hogy a fene se fog tőle buszozgatni majd a munkába meg vissza vagy egy orvoshoz vagy a "civilizációba" eleve, összeköltözést vele ki is húztam a listáról egyből.
2022. máj. 13. 21:17
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Ez kétélű dolog. Szerintem az az igazi baja, hogy meg sem kérdezted erről, csak fogtad magad, hogy akkor te kiköltözöl vidékre. Amivel semmi baj nincsen addig a pontig, ameddig nem lobogtatod azt, hogy elvileg közös életet szeretnétek és hogy ehhez nem akar alkalmazkodni - hiszen te sem teszed ezt!
2022. máj. 13. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem feltétlen szakítanék, de leülnék vele beszélni.

De amúgy ennyit nem bír valaki megtenni a másikért, az sokat elárul.

Viszont tényleg megkell beszélni, h ez így neki jó lenne e vagy sem.

N 30

2022. máj. 13. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Azért a kérdező csak hirtelen ötletként dobta be, szóval esze ágában sem volt megkerülni a párját. A srác akkor és ott hallotta, hogy mi jutott eszébe. Erre válaszként leoltja és tesz egy ilyen kijelentést. Ezen mit lehet beszélgetni, de komolyan? Engem érdekelne, mert oké, kell kommunikálni, de a pofátlanságot hogyan dumálod meg? Attól még egy gusztustalan kinyilatkoztatás marad, bármennyit beszélnek róla. A sz%rt is hiába mosdatod, s€ar marad.
2022. máj. 13. 22:37
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen, a 14-es válaszoló jól leírta, ahogy volt és amit érzek.

Amúgy én szerettem volna már vele összeköltözni. Ő nem akart, azt mondta, majd talán valamikor. Hogy majd kialakul, és hogy több idő kell még ilyen döntéshez, meg hogy a körülmények sem ideálisak éppen.

2022. máj. 13. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Hány évesek vagytok, és hány éve vagytok párkapcsolatban?

Nekem az a fura, hogy azt írod, hogy saját lakásod van (így gondolom, felnőttek vagytok, nem tinik), meg 15 percre laktok egymástól és - elvileg - közös jövőt képzeltek, mégsem éltek együtt, pedig megtehetnétek.

2022. máj. 14. 02:09
 17/18 anonim ***** válasza:

A párom is tett ilyen kijelentést, hogy majd vidékre költözünk. Persze, menjél, de nélkülem.

23 éven keresztül elég volt vidéken élnem, többet nem akarok.

2022. máj. 16. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
17: lesz majd csömöröd a várostól újabb 15 év múlva...
2022. máj. 16. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!