Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy ilyen kijelentés után?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott, hogy eladnám a lakásom és nagymamám házába költöznék falura, azt felújítanám, lenne kertem, állataim stb. Említettem a barátomnak, akivel elvileg tartós párkapcsolatban vagyok és majd valamikor közös jövőt képzeltünk. Kiakadt, fejemhez vágott dolgokat és azt a kijelentést tette, hogy ő nem fog hozzám oda járkálni, mert az macera. Mert hogy így 15 percre lakom tőle, úgy meg lenne 35 perc.
Nem feltétlenül amiatt, de meglátjuk, mennyire akar veled lenni, ha nem minden kényelmes
2022. máj. 13. 20:43
2/18 anonim válasza:
Nem mellesleg, senki sem tart fegyvert a fejetekhez, hogy összejárkáljatok, mint a taknyosok, összeköltözés helyett.
2022. máj. 13. 20:44
3/18 anonim válasza:
Hát, én eleve nem vagyok valami nagy állatbarát, szóval ez az állatosdi nekem nem feküdne...
23f
2022. máj. 13. 20:45
4/18 anonim válasza:
Most az állatokkal van baja vagy a plusz 20 perccel???
Képzeld én nemrég kiköltöztem a városból. Most húsz perccel tovább tart bemennem dolgozni. Mégis megéri mert végre CSEND van ahol lakom.
2022. máj. 13. 20:48
5/18 anonim válasza:
És az összeköltözés nem opció nálatok, ha elvileg komoly kapcsolatról beszélünk?
2022. máj. 13. 20:52
6/18 anonim válasza:
Én nem szakítanék azonnal, hanem szépen megvalósítanám a tervem. Kiköltöznék aztán csináljon,amit akar. Ha elfogadja oké. Ha nem, az is. Legalább kiderülne. De mondjuk azt biztos nem tenné zsebre senki - akár a párom, akár nem - ha ilyen meredeken kijelentené, mekkora macera 20 perc pluszt rám áldoznia.
7/18 A kérdező kommentje:
Az állatokkal nincs. A plusz idővel van, meg hogy így nehezebb csak úgy bármikor beugrania akár 1 órára is napi kétszer, ahogy most teszi. Olyan, mintha azt érezné, így már nem éri meg neki a dolog, hogy kicsit többet kellene bele tenni.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem akarunk össze költözni jelenleg.
2022. máj. 13. 20:53
9/18 anonim válasza:
20 perccel több idő neki sok???
Szerintem TÚLZOTTAN KÉNYELMES a barátod! Én ezt nem bírnám a helyedben!
2022. máj. 13. 20:53
10/18 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy a költözés megvalósul, csak hirtelen ötlet volt, szóval lehet, hogy nem tudom tesztelni, hogy hogy reagálná le. Viszont ha maradok, bennem lesz, hogy a kényelem miatt van velem. Ez már más kapcsán is felvetődött bennem. De most ez a kijelentés elvette a kedvem tőle kicsit. Én nem ilyen férfira vágyom, hanem olyanra, aki inspirál és támogat (nem anyagi értelemben).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!