Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexmentes kapcsolatban élek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmentes kapcsolatban élek, változhat ez még?

Figyelt kérdés

Előrebocsájtom, hogy akármennyire is szörnyen hangzik, ez nem kamu kérdés.

Sajnos (szerencsére) nem sok ember jár ilyen cipőben, de akik igen, kérem szépen őket valaszoljanak.

Vagy aki nem, de képes objektíven véleményt alkotni, azt is szívesen veszem.

Tehát adott egy immáron 4.5 éves kapcsolat. Volt egy bő évig tartó szakasza az életünknek, ami olyan erőteljes feszültségben, veszekedésben telt, hogy akkor leszoktunk a szexről. Eleinte én nem bírtam szinte hozzá sem érni, aztán sajnos ez állandósult.

Az utóbbi 2 hónapban már beszélünk róla, de én ha a szexre gondolok, roppant kényelmetlenül érzem magam, nem tudom már magunkat úgy elképzelni.

Szeretjük egymást, és bár tudom, hogy sokan esküdni mernétek, hogy megcsal, mégis szóba hozta a házasságot. Így nem tudom mik az esélyek, meg ha esetleg megkér, nem is tudom mit mondjak.. Így. Mert mi van, ha nem változik ez. Az agyam akarja, meg korábban kb. Mint a nyulak.. De már elkepzelni is fura.

Vissza lehet ezt meg fordítani? Mit tegyünk?

2022. máj. 10. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hat ez is egy intő jel. Nem akar erre időt szánni. Eddig nem tudtátok megoldani, most miért sikerülne ? Nem lenne értelme legalább megpróbálni ?
2022. máj. 11. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a szakembertől fél (sokaknak a bármilyen "pszichével" foglalkozó szakemberhez fordulás egyfajta félelmet jelent megbélyegzés szempontjából). Nem feltétlenül jelentheti azt, hogy nem akar időt szánni erre.

Valami oka csak van lelkileg, hogy ha eljön egy ilyen pillanat, utána "menekülnél", a lélek nagyon bonyolult és ha ne mtudod ezzel kapcsolatosan mit, miért, hogyan érzel akkor lehet tényleg jobb a szakember, valahogy beszéld rá párodat is.

Esetleg kudarckerülés miatt menekülsz: "mi van ha a másik nem akarja", "el leszek utasítva" és nem akarod átélni ezt a fájdalmat.

2022. máj. 11. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia !

Azóta hogy alakult a kapcsolat ?

2023. febr. 2. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: lehet lelki háttere ennek, például rossz élménye volt ilyen téren, bármi...

Remélem megoldódott.

2023. febr. 2. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!