Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akad ki a barátom, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akad ki a barátom, ha mással megyek kondiba?

Figyelt kérdés
Mostanában elég komolyan veszem az edzést, párom pedig csak hébe-hóba jön velem kondiba, egyedül meg nem annyira szeretek edzeni. Az egyik közös ismerősünk nagy testépítő és mondta, hogy ha gondolom menjek el vele nyugodtan. Párom ezen total kiakadt, hogy egy másik pasival akarok menni. De nem értem miért, ez nem egy randi meg semmi ilyesmi, rajtunk kívül vagy 50-en ott lesznek. Ráadásul nem is arról van szó, hogy őt lerázom a másik srác miatt. Szerintetek tényleg ezzel átlépnék egy határt, vagy túlreagálja a párom?
2022. máj. 6. 08:34
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
72%
#28 akkor az összes személyi edző aki hozzád ér hogy megtanitsa hogy kell helyesen csinálni a gyakorlatot mind potenciális veszelyforras..
2022. máj. 6. 15:08
 32/42 anonim ***** válasza:
81%
Azért mindig akad 1-2 férfi aki megkörnyékezi a csajokat a kondiban. Mondom ezt férfiként.
2022. máj. 6. 15:09
 33/42 anonim ***** válasza:
72%

33: akkor egyedül se mehet, csak akkor, ha őrzi a kanja :D azér ez már tényleg elég beteg.

Drága kedves 30-as, az edzésed keménységét nem én firtattam, az egy másik válaszoló volt. Ugyanakkor valóban nem árulkodik túl nagy bizalomról, ha az infarktus kerülget attól, hogy a palid egy nővel megy valahová, bármennyire is igyekszel ezt alapnak beállítani.

2022. máj. 6. 15:11
 34/42 anonim ***** válasza:
36%
Nem az infarktus kerülget, de nem tetszene. Sokaknak ez nem fér bele egyébként, nekem sem. Mint írtam először, én irigy egy némber vagyok. Semmilyen formában nem tűröm a nőkkel való elmászkálást, maximum ha az a hölgy rokon. Rugózhatsz azon, hogy biztos szar a kapcsolatom, meg nyugtatgathatod magadat, hogy biztos ez áll a véleményem mögött, azonban nem ismersz minket. Sem engem, sem a férjemet, sem a párkapcsolatunkat. Fingod sincs róla. Pedig igen is van olyan, hogy a másiknak egy kiegyensúlyozott kapcsolatban ez nem fér bele. Én ebbe tartozom, nekem ezt ne csinálgassa, ennyi. Hála a jó istennek a férjemnek eszébe se jutott más nőkkel elmászkálgatni, mert ő is úgy gondolja, hogy ez nem fér bele. Vizet is fakaszthattok a kőből, lehet hipotetikusan elméleteket gyártani, hogy vajon miért gondolom ezt, de ez attól nem fog változni, mint mondtam. 😄
2022. máj. 6. 15:22
 35/42 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként voltam a kezdetek kezdetén személyi edzőnél, egy fiatal srácnál és soha nem ért hozzám egyszer sem. Nyilván ebben az esetben nem egy profi személyi edzőre gondoltam, hanem egy random nő ismerősére, akit esetleg a férjem edzene. No way. Sajnálom, nincs tolerancia ezzel kapcsolatban nálam.
2022. máj. 6. 15:26
 36/42 anonim ***** válasza:
62%
Sztem ez szemèlyisègfüggő hogy ki meddig megy el .Ha biztok egymásban meg az edző pasiban meg tudjatok kezelni a helyzetet akkor nem hinnem hogy a párodnak van oka fèltèkenynek lennie .Az igaz hogy van olyan aki hamar elcsabul legyen az nő vagy férfi de sztem nem mindenki olyan .Plusz helyzetfüggő is ha pl kismama lennél és a párod eljàrna egy csinos dekoratív nővel edzeni függetlenül attol hogy neki is férje van na akkor megértem ha egy nő féltèkeny.Vagy pl férfinál önbizalomhianyos de a párja kivan csattanva jól èrzimagat a bőrèben .stb.
2022. máj. 7. 16:03
 37/42 anonim ***** válasza:
15%
Hagyd utolsó, itt nyilván csak az számít jó kommentnek, ha azt mondjuk, hogy ezzel semmi probléma nincs és nem a csavonak van igaza :D
2022. máj. 7. 17:58
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jogos. Ha annyira fontos lenne neki a te boldogságod, de nem akarná, hogy mással menj, elintézné, hogy veled menjen, nemcsak héba-hóba. Ezzel gyakorlatilag meg akarja szabni, hogy te hányszor / mikor menj kondiba. Amúgy meg ha féltékeny, akkor nem mindegy, hogy egyedül mész vagy vki mással, mert melegágya a kondi az ellenkező neműeknek (és a nagy számok törvénye alapján azoknak is, akik közülük egyedül vannal és kapcsolatra vagy szexre vágynak).
2022. máj. 10. 14:10
 39/42 anonim ***** válasza:
80%
Sztem itt nem arrol van szó hogy konditrembe jársz hanem hogy van hapsi barátod akivel remekül kijössz .Sztem ő ez gondolhatja .Van érzelmi megcsalás is és az ember beleeshet abba a hibába hogy közelebb kerülnek egymáshoz .De persze vannak kivételek .
2022. jún. 23. 12:29
 40/42 A kérdező kommentje:

Update:

A féltékenység mint kiderült a saját hűtlenségéből eredt hónapok óta viszonya van a kolléganőjével, hétvégén bukott le.

Én meg tiszta hülyének érzem magam, hogy végül nem mentem el a kondiba az ismerőssel.

2022. jún. 29. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!