Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akad ki a barátom, ha mással megyek kondiba?
Én magam ajánlottam a férjemnek női személyi edzőt. Ismerem a csajt, tudtam, hogy ez az egyik szakmája. A férjem akkor kezdett komolyabban edzeni, mondogatta is, hogy jó lenne egy edző, szóltam a csajnak, megadtam a férjemnek az elérhetőségét, megbeszélték, 1 éve edzenek együtt. Meg sem fordult a fejemben, hogy ebből gond lehet, csak amikor valaki rákérdezett, hogy nem zavar-e :D Tudom, milyen a kapcsolatunk, nem csalna meg, ha meg igen, akkor megtenné máshol is, találna alkalmat. A nő amúgy nem rossz, de nem az esete.
Nekem elég betegesek az ilyent tiltások. Ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert mi van, ha leszólít valaki.
Férjem is jár edzeni. Én most sajnos nem tudok vele tartani, mert 3.trimeszterben járó kismama vagyok. Le lehet pontozni meg minden, de ne haragudjatok, ne egy nővel menjen edzeni, ha lehet. Mi együtt edzettünk, tudom milyen az, amikor segít, mutatja a helyes gyakorlatokat. Feszít, pucsít, hozzáér stb. Höhh, nézegethet más csajokat gyúrás közben, azt leszarom kb., mert hűséget fogadott, nem vakságot. De igenis ne jó pofizzon egy másik csajnak 1-1,5 órát, ha lehet.
Úgyhogy ja, irigy egy némber vagyok, de járjon a haverjával edzeni, ennyi. Engem nagyon is zavarna. Ahogy őt is valamennyire, ha egy kigyúrt faszi nézné a seggemet, hogy helyesen gugolok e, sőt még hozzám is érne. 😄
25. Ugyanezt mondtam el az első kommentben, de én szét lettem oltva. :D
Teljesen egyetértek veled.
Kedves 27-es!
Ha jársz edzeni és komolyan veszed, akkor tudod, hogy a tükrök arra valóak az edző teremben, hogy lássad magadat, hogy a gyakorlatokat helyesen csinálod e. Egyébként egy gugolás (akár keretben csinálod akár nem) vagy egy merevlábas felhúzásnál bizony pucsítasz. Ne kötekedjünk már ennyire.😄 Egyébként profi sportolói terembe jártam, Molnár Peti testépítő edzőtermébe Újpesten az Árpád üzletházba. Oda pedig sportolók járnak nagy részt, nem szelfizős magamutógatós picsák vagy pózerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!