Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akad ki a barátom, ha mással megyek kondiba?
Miért lenne baj? Legalább tud neked segíteni, hogy ne legyen maradandó egészségkárosodásod, kondiban rengeteg helytelen kivitelezést látok minden egyes nap.
Az ilyeneken úgy ki tudok akadni, mi vagy te, a tulajdona, hogy megszabja kivel mehetsz el KONDIBA? És ráadásul nem egy ismeretlen faszi, hanem közös ismerős! Most benne nem bízik, vagy benned?
Én felmentem egyik volt kollegám lakására, mert anyjáéktől költözött el és fingja se volt a lakberendezésről. Mondtam a páromnak, elvoltam vagy 3-4 órát mire mindent megbeszéltünk. Mit mondott? Persze édes, menj nyugodtan, szólj ha menjek érted. Na ő megbízik bennem.
27N
Nem fog senki nyögni meg pucsitgatni :D egy edzőterem nem egy kupi, a döntő többség edzeni jár oda, nem ismerkedni. Ráadásul nyilván nem folyamatosan egymás mellett leszünk, hiszen én nőként másabb gépeket használok, mint a férfiak.
#2 Mennék én barátnővek is, de 300 km-re vannak tőlem. Párom miatt költöztem el otthonról, senkit nem ismerek még itt. Más ha valaki kávézni, mozizni,vagy kirándulni megy a másik nemmel és másnak tartom ezt a helyzetet. És nem, nem akadnék ki ezen, exem is járt másokkal kondizni, amikor én éppen nem voltam, és nem volt belőle problémám, mert bízok benne.
Ha a parod egy haverjaval megy kondiba, nem fog ott pucsitani es nyogni mellette 20 masik no?😂😂😂
Én nem pontozók, egy ember le se tudna pontozni senkit sem ennyire. Ezek szerint vannak, akik velem értenek egyet, neked meg ez fura l.
Az ilyen apró történéseken (is) mérettetik meg igazából egy kapcsolat. Az valahol beárazza, hogy ebből problémát csináltok.
Ugyanakkor engem az ilyen "mi vagy te, a tulajdona, hogy megszabja kivel mehetsz el KONDIBA?" dumáktól is kiver a víz. Hogy lehet így viszonyulni a párodhoz, akinek az érzései/aggodalmai elvileg fontosak neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!