Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akad ki a barátom, ha mással megyek kondiba?
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Én anno ott is aludtam egy srác haveromnál (van egy együttes, amit én és a haverom imádunk, párom viszont egyáltalán nem. A haver közel lakott a helyszínhez, így az volt a legbiztonságosabb, ha éjjel nem mászkálok a "remek" irányérzékemmel, hanem biztonságos helyen töltöm az éjszakát, és majd reggel hazamegyek)
Ekkor még mindketten a szüleinknél laktunk (tinikorban történt), kocsi se volt, így nem tudott elhozni.
Nem is lett belőle semmi gond - a haverral csak baráti a viszony, természetesen nem történt az égvilágon semmi. Párom sem aggódott, bízott bennem, ő is jobban örült hogy nem mászkálok este.
Első vagyok. Kicsit túl lett problémázva. VÉLEMÉNYT kértél, de valójában csak a saját igazadat akarod hallani. :D
NEKEM nem esne jól és zavarna, mást meg nem, ezt hívják VÉLEMÉNYNEK. Nem értem ezt a funkcionális analfabéta, vitakultúrától mentes, sárdobáló, lepontozó gyakoris mentalitást, hogy az egyik RELEVÁNS vélemény hasznos, a másik meg nem, mert nem tetszik... Ez a zöld és piros kéz nem like-dislike gomb!
Valójában nekem ez amiatt esik rosszul,mert úgy érzem nem bízik bennem. Pedig nem adtam rá okot, mindig mindent elmondok neki, megbeszéljük, a telefonomba is belenézhetne, ha akarna.
Én sosem féltékenykedtem, múltkor is elment ismerősökkel bulizni, és én mondtam neki, hogy kísérje haza egy lányt, hogy ne egyedül mászkáljon éjszaka. Tudom, hogy sosem csalnak meg, de úgy érzem ő nem így áll hozzám ezek alapján.
Ismétlem, én nem pontozok senkit, amiatt, mert örülök, hogy kapok különböző válaszokat, különböző álláspontokkal.
Amit te írtál, azzal nem az volt a gond, hogy neked ez nem tetszene, hanem az érv, amivel alátámasztottad nem volt releváns. Hiszen nem ,,mellette nyögdecselesrol" van itt szó, te pedig ezzel érveltél.
Szerintem nincs igaza a pasidnak.
Neked igényed van arra, hogy kondizz, oké.
Párodnak nincs, ami szintén oké, nem kell mindent egyformán szeretnie egy párnak.
Te utálsz egyedül edzeni - ez fontos, neked ez az igényed, enélkül nem is olyan élvezetes és hatékony az edzés.
Tehát ha van egy ismerősötök (aki történetesen hapsi - és akkor mi van?) aki szívesen veled megy, sőt, még ért is hozzá és tud segíteni, akkor mindenki nyer, nem?
Párod csinálhat olyat, amihez kedve van, nem kell csak a te kedvedért edzenie.
Te edzhetsz, társaságban, aki segíteni is tud. Az ismerősötök dettó, lesz egy edzőtársa.
Csak mellékesen mondom, hogy ha pasival vagy, akkor sokkal kisebb eséllyel próbálkozik majd be nálad bárki (lehet csak én voltam rossz helyen, de volt már kellemetlen élményem egy nyomulós csávó miatt) szóval akár örülhetne is :D
Az első kommentelo valószínűleg még életében nem volt konditerem közelében sem mert akkor nem mondana ilyen baromságokat.
Aki edzeni megy oda, márpedig a többség azért, az pont nem ér rá nézegetni a másikat mert el van foglalva a saját erőlködésével.
"Én felmentem egyik volt kollegám lakására, mert anyjáéktől költözött el és fingja se volt a lakberendezésről. Mondtam a páromnak, elvoltam vagy 3-4 órát mire mindent megbeszéltünk. Mit mondott? Persze édes, menj nyugodtan, szólj ha menjek érted. Na ő megbízik bennem."
Én is megbíztam az exemben. Kár volt. Ugyanilyen ultrafeminista szövegeket nyomott, közben végig másokat is hitegetett, hogy legyen tartalék. Előtte a bizalomról és a jogairól prédikált, utána jött a "nem tudom, mi ütött belém, én se értem magamat" tipikus női szöveg.
A megcsalás nem ott kezdődik, hogy lefekszel mással, hanem hogy potenciális partnereket tartasz, akikkel fenyegetheted a párodat, hogy ha valamiben hibázik, akkor lesz kihez menned. A nők szeretnek úgy tenni, mintha nem is vennének észre semmit, nem tehetnének semmiről, ők mindig csak a körülmények áldozatai, de rohadtul nem így van. Pontosan tudják, hogy az a másik srác nem csak kondizni/kávézni/mozizni/együtt aludni akar és tudatosan alakítják a körülményeket.
#18: "A megcsalás nem ott kezdődik, hogy lefekszel mással, hanem hogy potenciális partnereket tartasz, akikkel fenyegetheted a párodat, hogy ha valamiben hibázik, akkor lesz kihez menned.
A nők szeretnek úgy tenni, mintha nem is vennének észre semmit, nem tehetnének semmiről, ők mindig csak a körülmények áldozatai, de rohadtul nem így van."
Én csak annyiban reagálnék arra amit írtál, hogy vannak ilyen nők, és vannak a normális értékrenddel rendelkezők, akiknek eszükbe se jutna ilyet csinálni. Te ezt biztos a rossz tapasztalat miatt írod, amit megértek, de azt is tudatosítani kellene, hogy nem minden nő ilyen. Az ilyen ribizli beállítottságúak húzzák le a női nemet, és ezért lehet általánosítva nyilatkozni rosszhiszeműen a nőkről. Erre mondhatnám én is hogy azokat a nőket akik tisztelnék és megbecsülnék a párjukat, azokat meg észre sem veszik a pasik. És akkor én is csak általánosítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!