Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul gondolom? Bizonytalan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul gondolom? Bizonytalan?

Figyelt kérdés

3 évig voltam együtt egy sráccal szakítottunk, ő ment el. Megharagudott rám.( csúnyán beszélt velem és ittasan vezetett én meg feljelentettem)

Aztán 3hónap múlva visszaengedtem az életembe.Ennek 4 hónapja és azt mondta nekem a minap, hogy ha felcseszi az agyát valamin és eszébe jutnak dolgok(hogy feljelentettem), olyankor elmegy a kedve a kapcsolatunktól! És olyanokat mond, hogy egyedül jobb volt neki.

Nem értem, ha visszajött akkor azt gondoltam hogy túllendült ezen,haragudhat, de akkor sem a kapcsolatunkon kellene gondolkozni, akkor minek akart visszakapni? Főleg ha jobb volt neki nélkülem! Amikor sértve érezte magát régen is sokszor vágott ilyeneket a fejemhez és a múltamat hánytorgatta és szóban megalázott sokszor!

2022. máj. 3. 08:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azzal magyarázza az alázásokat hogy ezek direkt bántások…ezzel tud csak bántani amikor ő sértve érzi magát és nem gondolja komolyan…

Csak az a baj hogy én soha sem tudnám így bántani őt, meg ezek a szavak megmaradnak

2022. máj. 3. 09:29
 12/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ha jobb neki nélküled, akkor menjen isten hírével. Senki nem tart pisztolyt ennek a baromnak a fejéhez, hogy maradjon veled akkor is, ha nem akar.
2022. máj. 3. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én alapjáraton nem értem, miért akarsz valakivel, aki ittasan vezetett meg rongyként bánt veled együtt lenni. És még neki áll feljebb, hogy egy idióta volt. :D :D

Kicsit már gondold ezt végig Kérdező, hogy mennyire nevetséges a szitu...

2022. máj. 3. 10:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom😔 mikor elment a jogsija miatt mert ugye berágott próbáltam továbblépni, de nem voltam elég erős hogy letegyem! Tudom hogy én vagyok az idióta hogy hagyom h így bánjon velem. Mindig próbáltam elhinni neki hogy csak mondja az indulat belőle és nem úgy gondolja. Habár én sose mondanék ilyeneket senkire
2022. máj. 3. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14, pontosan. Az a baj, hogy hagypd, hogy rongyként bánjon veled, ahelyett, hogy kivágnád, mint a macskát. Aztán bevágnád az ablakot, hogy vissza se tudjon mászni. Tisztára hülyére vagy véve, be van mesélve neked, hogy ez így oké, hogy ő büntethet rossz bánásmóddal, ordibálással és még te kérj elnézést, mert Ő VESZÉLYEZTETTE A KÖZLEKEDÉST!!!! Te normális vagy???????????

Ezt azért írm ilyen stílusban már, mert neked EGY KIB NAGY VIRTUÁLIS POFON KELL HOGY ÉSZHEZ TÉRJ!

Kiasszsony, te egy bántalmazó rakás kakiban tengődsz! Annyi értelmes ember van, helyette ezt a pitiáner, ittas f.szt ajnározod, aki holnap megint beül a volán mögé, akár jogsi nélkül és elüt valakit, mert 0 morálja van! Te ilyen emberrel képes vagy együtt élni??? KOMOLYAN??? Vagy van annyi maradék hangyafingnyi eszed, hogy észhez kapj és lelécelj!!!

2022. máj. 3. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Magadra kellene mutogatnod inkább. Amiért annyi eszed van, hogy egy ilyen pasival idétlenkedsz...meg is érdemled...
2022. máj. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!