Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul gondolom? Bizonytalan?
3 évig voltam együtt egy sráccal szakítottunk, ő ment el. Megharagudott rám.( csúnyán beszélt velem és ittasan vezetett én meg feljelentettem)
Aztán 3hónap múlva visszaengedtem az életembe.Ennek 4 hónapja és azt mondta nekem a minap, hogy ha felcseszi az agyát valamin és eszébe jutnak dolgok(hogy feljelentettem), olyankor elmegy a kedve a kapcsolatunktól! És olyanokat mond, hogy egyedül jobb volt neki.
Nem értem, ha visszajött akkor azt gondoltam hogy túllendült ezen,haragudhat, de akkor sem a kapcsolatunkon kellene gondolkozni, akkor minek akart visszakapni? Főleg ha jobb volt neki nélkülem! Amikor sértve érezte magát régen is sokszor vágott ilyeneket a fejemhez és a múltamat hánytorgatta és szóban megalázott sokszor!
Ezt csináltam exemmel.
Bár ott mindig Ő lépett, hogy folytassuk és én voltam képtelen tovább lépni a régi sérelmeken. Ha bármin összekaptunk, visszamentem minden régi sérelemhez is. Szerintem nem voltunk külön elég időt.
De ugye ez így nem működik!Olyan mintha nem akarná hogy jobban legyünk…
Nálunk ő az én életembe megy vissza ahol ő még sehol sem volt! Csak elmeséltem neki és azzal él ilyenkor vissza csúnyán
"akkor minek akart visszakapni?"
Te vagy a legjobb átmeneti megoldás, amíg talál mást.
Megaláz, hánytorgat, "jobb nekem nélküled"
Nem számít, hogy három hónapot ostromolt, ha egyszerűen nem jó Vele.
Engedd el és keress olyat aki azt mondja, jobb Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!