Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul gondolom? Bizonytalan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul gondolom? Bizonytalan?

Figyelt kérdés

3 évig voltam együtt egy sráccal szakítottunk, ő ment el. Megharagudott rám.( csúnyán beszélt velem és ittasan vezetett én meg feljelentettem)

Aztán 3hónap múlva visszaengedtem az életembe.Ennek 4 hónapja és azt mondta nekem a minap, hogy ha felcseszi az agyát valamin és eszébe jutnak dolgok(hogy feljelentettem), olyankor elmegy a kedve a kapcsolatunktól! És olyanokat mond, hogy egyedül jobb volt neki.

Nem értem, ha visszajött akkor azt gondoltam hogy túllendült ezen,haragudhat, de akkor sem a kapcsolatunkon kellene gondolkozni, akkor minek akart visszakapni? Főleg ha jobb volt neki nélkülem! Amikor sértve érezte magát régen is sokszor vágott ilyeneket a fejemhez és a múltamat hánytorgatta és szóban megalázott sokszor!

2022. máj. 3. 08:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Ezt csináltam exemmel.

Bár ott mindig Ő lépett, hogy folytassuk és én voltam képtelen tovább lépni a régi sérelmeken. Ha bármin összekaptunk, visszamentem minden régi sérelemhez is. Szerintem nem voltunk külön elég időt.

2022. máj. 3. 08:58
 2/16 A kérdező kommentje:

De ugye ez így nem működik!Olyan mintha nem akarná hogy jobban legyünk…

Nálunk ő az én életembe megy vissza ahol ő még sehol sem volt! Csak elmeséltem neki és azzal él ilyenkor vissza csúnyán

2022. máj. 3. 09:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"akkor minek akart visszakapni?"

Te vagy a legjobb átmeneti megoldás, amíg talál mást.

2022. máj. 3. 09:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Én sem értem…igen
2022. máj. 3. 09:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek engedted vissza ? Ne panaszkodj, te választottad és választod folyamatosan.
2022. máj. 3. 09:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, éppen van valakije, hogy ne legyen egyedül, esetleg megpróbál annyira megnyomorítani lelkileg, hogy a csicskása legyél, de inkább csak átmeneti megoldás vagy, míg valakivel "tiszta lappal" indulhat, hogy aztán az ő életét is megkeserítse. További jó szenvedést hozzá!
2022. máj. 3. 09:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért lettem lepontozva a kérdésre válaszoltam...na mindegy...szóval nem, nem működik. Én ezért hagytam el. Lehet nem szerettem eléggé, lehet Ő sem Téged.
2022. máj. 3. 09:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Utánam szaladt máshoz 1 hét múlva, de otthagyta a csajt mert nem akart komolyat vele és azután2-3hét múlva egyből jött volna vissza hozzám csak nem akartam már…3 hónapig ostromolt akkor engedtem vissza
2022. máj. 3. 09:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Mindenki töldet kap! A negatív válasz is válasz! Vagyis amit nem jó hallani
2022. máj. 3. 09:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Megaláz, hánytorgat, "jobb nekem nélküled"

Nem számít, hogy három hónapot ostromolt, ha egyszerűen nem jó Vele.

Engedd el és keress olyat aki azt mondja, jobb Veled.

2022. máj. 3. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!