Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom beszól hogy en csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom beszól hogy en csak telefonozni tudok, meg mindenre alkalmatlan. Mindig kritizál akkor miert nem keres mást es hagy engem békén?

Figyelt kérdés

Állandóan leminősít, önbecsülést akar rombolni.

Aztán jelzem neki hogy ezek sértések, azt mondja visszavesz, es ilyenkor elvárná azt hogy 2 pillanat alatt en mosolyogva mondjam hogy steretlek es ömlengjek.

Azaz belém áll, felidegesít, aztán számonkér hogy miért flegmázom mikor mondta hogy visszavesz.

Mondtam neki azt is ha en neki alkalmatlan vagyok, keressen akkor alkalmast.

Aztán arrol győzköd hogy de engem szeret, akármilyen sz.rnak is tart.

Komolyan mondom abszolut demotivál a barátom, jelenleg ott tartok hogy ha pl edzeni is akarnék csakazértse teszem ilyen gyökér miatt.

2022. ápr. 30. 17:15
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok segíteni neked, ha nincs is igazi problémád. Neked így jó, elfogadod, hogy semmibe vesz.
2022. máj. 1. 13:20
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Jaja. Nincs neked semmi problémád. Élvezed, hogy megaláz, lerombol, elnyom. Te ezt szereted. Csak azért jó itt siránkozni a névtelen, arctalan emberek között. Ha nem élveznéd ezt az egészet már rég szakítottál volna vele a fenébe.
2022. máj. 1. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!