Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom beszól hogy en csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom beszól hogy en csak telefonozni tudok, meg mindenre alkalmatlan. Mindig kritizál akkor miert nem keres mást es hagy engem békén?

Figyelt kérdés

Állandóan leminősít, önbecsülést akar rombolni.

Aztán jelzem neki hogy ezek sértések, azt mondja visszavesz, es ilyenkor elvárná azt hogy 2 pillanat alatt en mosolyogva mondjam hogy steretlek es ömlengjek.

Azaz belém áll, felidegesít, aztán számonkér hogy miért flegmázom mikor mondta hogy visszavesz.

Mondtam neki azt is ha en neki alkalmatlan vagyok, keressen akkor alkalmast.

Aztán arrol győzköd hogy de engem szeret, akármilyen sz.rnak is tart.

Komolyan mondom abszolut demotivál a barátom, jelenleg ott tartok hogy ha pl edzeni is akarnék csakazértse teszem ilyen gyökér miatt.

2022. ápr. 30. 17:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
90%

21.vagyok. Nem érted. Abban az 1 évben, amikor összekapartam magam, rájöttem, hogy nem halok bele, szingliként is lehet élni. És inkább leszek egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Tanultam belőle, és nem fogom engedni még egyszer, hogy úgy bánjanak velem. Ha megcsalnak, hazudnak, lenéznek, megaláznak, nem támogatnak, akkor nem folytatom tovább vele.

Azt mondom, tegyen tönkre mást.

2022. ápr. 30. 22:38
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kognitiv disszonancia egyik tunete. Annak ellenere hogy tudod mi volna a jo es helyes lepes ehelyett megmagyarazod sajat magadnak, hogy miert jo egy szar kapcsolatban egy szar emberel lenned, aki raadasul narcisztikus gyanus. Raadasul mar masodjara valasztasz be egy hasonlot csak eppenseggel vezeto beosztasu diplomast most. Tudat alatt egy mintat kovetsz. Ja es raadasul meg ki is vetitetted a problemad arra a holgyre aki elmondta neked hogy o is volt ilyenbe es egy evebe telt mig osszekaparta magat onbecsulesileg aztan megfogadta maganak hogy ilyen f@szokkal soha az életbe nem kezd kapcsolatot. Es most van egy igazi kapcsolata. Mire te skatulyazod a normalis parjat. Khm. Segitsegre van szukseged.

Ne hagyd magad tonkre tenni lelkileg a nyamvatt pasijaid miatt. Lepj ki minel elobb gyogyulj es aztan talalj mar egy uriembert magadnak mert ez ultra necc hogy hagyod az onbecsulesedet rombolni. Ébresztő! Hidd el az egyedüllét is lehet nagyon boldog. Merj onmagad lenni. Es szard le hogy mas azt mondja a mobilod nyomkodod. Tudod mennyien vagyunk. Es tudod mennyi IT-s csinalja ezt munka miatt is? Ha valaki nekem ezt szova teszi kepen rohogom magamban es grey rock modjara ballagok tovabb.

Ha valaki a mobil nyomkodast teszi szova es IT-s a parja, mit tudja miert nyomkodja? Azert mert dolgozik? IT szakmaban dolgozo gyakran teszi ha valaki ezert hisztizik neki sajat maganak is problemat okoz ha azt a szolgaltatast hasznalja ahol fejleszt az IT-s parja es eppen munka meetingel a mobiljan home office-ba. De ettol fuggetlenul is aki nem IT szakmas az is van hogy csak olvas, tanul kikapcsolodik mobillal a kezeben. A sajat meggyozodeseddel ellentetes a viselkedesed. Ahelyett hogy valtoztatnal megtargyalod itt magaddal hogy miert jo neked egy szar kapcsolatban lenned.

Szedd ossze magad es keres magadnak egy uriembert aki igazan szeret!

2022. máj. 1. 01:16
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

"miert nem keres mást es hagy engem békén"

Te miért nem keresel mást? Nem csak ő van a világon, nem kell vele lenned, ha nem becsül meg.

2022. máj. 1. 11:40
 34/42 A kérdező kommentje:

Nem nekem van vele bajom hanem neki. Ergi ha vmi nem tetszik ne rám dobja a szakitás felelősségét hanem vállalja fel. Hogy neki en nem vagyik jo viszlat. Ellenkezo esetben meg fogja be.

Ezt is mondtam neki, hogy be lehet fogni, akkor nincs baj.

2022. máj. 1. 12:35
 35/42 A kérdező kommentje:

*nem nekem van vele bajom en bele nem kötnékna szokásaiba oedig kereshetném én is hogy mivel kötözködjek, hanem neki van velem baja.

Vagy lelép vagy csend a neve.

2022. máj. 1. 12:36
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hozzákötve. Ha neki nem vagy jó, szakíts.

Én nem lennek boldog valakivel, aki állandóan éreztetné velem, hogy nem szeret, nem becsül.

A szakítás felelősségének súlya elhanyagolható az előnyeihez képest.

2022. máj. 1. 12:50
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

be lehet fogni

Ez szerinted szeretetteljes, kulturált stílus?

2022. máj. 1. 12:51
 38/42 A kérdező kommentje:

37#

Olyanokra, hogy "fogyatekos vagy, alkalmatlan vagy" es jelzem hogy ez engem sért és még ezután azt mondja hogybde ennek ellenére szeretlek, akármilyen sz.r vagyok, azaz tartja a véleményét!, és még én legyek neki hálás hogy velem, mint egy "nyomorékkal" foglalkozik, mást ne várjon tőlem.

2022. máj. 1. 13:07
 39/42 A kérdező kommentje:
*jav akármilyen sz.r vagy
2022. máj. 1. 13:07
 40/42 A kérdező kommentje:
Tanulja meg hogyan kell egy nővel beszélni, ha meg szenny alja gondolatai vannak rólam joga van kimenni az ajto nyitva. Ha nem megy azon ki akkor meg tartsa be a játékszabályokat.
2022. máj. 1. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!