Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom beszól hogy en csak telefonozni tudok, meg mindenre alkalmatlan. Mindig kritizál akkor miert nem keres mást es hagy engem békén?
Állandóan leminősít, önbecsülést akar rombolni.
Aztán jelzem neki hogy ezek sértések, azt mondja visszavesz, es ilyenkor elvárná azt hogy 2 pillanat alatt en mosolyogva mondjam hogy steretlek es ömlengjek.
Azaz belém áll, felidegesít, aztán számonkér hogy miért flegmázom mikor mondta hogy visszavesz.
Mondtam neki azt is ha en neki alkalmatlan vagyok, keressen akkor alkalmast.
Aztán arrol győzköd hogy de engem szeret, akármilyen sz.rnak is tart.
Komolyan mondom abszolut demotivál a barátom, jelenleg ott tartok hogy ha pl edzeni is akarnék csakazértse teszem ilyen gyökér miatt.
"Erre azt feleli de higyjem már el akkor nem lenne velem sem ha nem fogadna el akármilyen sz.rnak is"
Manipulál. Nem is kicsit. Ráadásul tudatosan csinálja. El akarja érni, hogy még te legyél hálás azért mert vele lehetsz. Az ilyen emberek általában elég sok komplexussal rendelkeznek. Az életben valszeg egy 0, de a párkapcsolatában ő akar felül lenni. Nagyon nem jó. Láttam már egy ilyen kapcsolatot egyszer. Pont ilyeneket mondott az a csávó is. Mobdjuk az addig fajult, hogy a srác már verte is a barátnőjét és ki akarta dobni a csajt a saját házából (!!!). Az ilyen emberek betegek. Normális lelkületű ember nem csinál ilyet.
Amugy a legtöbb férfinek van ilyen kisebbségi komplexusa, hogy ugy érzik el kell engem nyomniuk azért hogy nagyobbak lehessenek.
Exem abba betegedett bele hogy többet keresek mint ő. Állandóan azt magyarázta volna hogy pl csak azért vettek engem fel oda mert mákom volt, amit csinálok azt ő is megtudná, és stb (ezek a szakmunkás exem mondatai, nekem diplomám van)
Végre van olyan barátom aki nem néz engem le a diplomam miatt, erre ezt kapom, hogy én csak telefonozni tudok mást sem.
És megvigasztal bocsánatkérések közepette hogy de neki akkor is alkalmatlan nő kell és nem más, mert szeret.
Jav.
Akkor is én, az alkalmatlan nő kell neki, mert szeret.
Micsoda bókok, agyam eldobom..
"akkor nem lenne velem sem ha nem fogadna el akármilyen sz.rnak is"
Hát lehetnél éppen olyannal is, aki szerint nem vagy szr.
Pl. amikor magadban vagy, nincs ott senki, aki szerint szr vagy, az pedig csak jobb, nem?
" neki akkor is alkalmatlan nő kell és nem más"
Aha, fél attól, aki nem alkalmatlan neki, mert akkor nem érezheti leereszkedőnek magát.
Ez van, ilyen a kínálat...
Küldd mentális szakemberhez, mert ez nem normális.
És ha már megszűnt ez neki, jöjjön vissza hozzád, és ha még egyedül vagy, elgondolkodol rajta, hogy szeretnél-e vele lenni.
Amíg ilyen, addig nem.
De en alkalmas vagyok neki valojában, különben nem lenne velem. De alkalmatlannak titulál, hogy ne érezze magát ettől kevesebbnek. Azaz kompenzál
Nem vettem neki fel hamar a telot->kisebbségi komplexusa lett hogy lesz.rom őt->ezért bemagyarázza hogy én csak telefonozni tudok mást nem azaz egy nyomi vagyok és köszönhetem azt hogy ő fentről.leereszkedik hozzám ennek ellenére>es máris nagyobbnak hiszi magát.
Beteg az összes
Másik exemnek meg az volt a mániája ha kaptam tőle bármit is, azt agyonhállakodva kellett megköszönnöm, meg érdekesmódon csak orált akart aznao meg ilyenek.
Neki még egy virágot is venni a nőnek kisebbségi komplexusokat ébreszt benne.
És ő is meg akiről szó van is, vezető beosztásu és nem kis emberek.
És fóbiásak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!