Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok hogyha a párotok közölné hogy vagy lenyeli ezt a békát, vagy költözhettek haza?
Figyelt kérdés
A párom nővére meghalt 46 évesen, ez nagyon szomorú. Egyedül maradt a lánya, és a párom mondta hogy hozzánk költözik néhány hónapra, amíg 18 lesz. Igaz hogy én költöztem az ő lakásába, de egy kamaszlánnyal azért bőven vannak gondok. Hozhat fel pasit, lázad, hangos zene, rendetlen, stb. Plusz éjszaka hazajöhet piásan, bedrogozva, bármi. Főleg hogy már nincsenek szülei. Őszintén nincs kedvem ehhez a macerához, viszont elköltözni sem akarok. Most a szülei legyünk vagy micsoda? Nem elég hogy a barátnőm full passzív lett, otthon dolgozik, kb csak pizsiben látom, néha ha megemlítem a szexet azonnal felkapja a vizet, máskor meg csak úgy jön és odabújik vagy megcsókol vagy ilyesmi. 32F2022. ápr. 29. 11:09
31/33 anonim válasza:
Az teljesen természetes hogy segít az árván maradt gyereknek, szerintem az is hogy így segít. Természetesen akár azonnal is szakíthatsz, de lehet, hogy megnézed, hogy milyen ha ő is Veletek lakik, nem biztos hogy egy árván maradt gyerek bulizni fog járni, meg még az sem hogy bulizik az egyéb problémákkal jár.
32/33 anonim válasza:
Én a helyében szakítanék veled kérdező.
A nővére gyereke halt meg, természetes hogy segíteni szeretne.
Viszont a te felfogásod, hogy biztos majd drogozni meg bulizni fog nem. Ismeretlenül is elítélsz valakit akit ő szeret.
Szégyeld magad. Nem érdemled meg őt.
33/33 anonim válasza:
32-es vagyok.
Elírtam, a nővére halt meg, szóval természetes, hogy segít a lányon.
Te egy s*ggfej vagy, hogy ezek után azon agyalsz, hogy biztos drogozni fog és passzív lett a csajod.
Meghalt a nővére. Ezt fel tudod fogni? Mégis milyen legyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!