Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a társadalom azokkal a porblémákkal foglalkozni, amikre a femcelek hívják fel a figyelmüket?
Mindenkit csak a külső érdekel és az, hogy állandóan szexeljenek. Egy hétköznapi lánynak pedig esélye sincs, mert minden férfi a szilikonnal töltött műanyag nőket akarja.
De ez nem egy átverés? A hímek a genetikailag legjobb nőstényt preferálják, aki ki tudja hordani az utódot és fel tudja nevelni. Ugyanakkor ezek a nők csalnak, hiszen a genetikájuk nem a legjobb, csak a műanyaggal ezt a látszatot fogják kelteni.
A másik, hogy ha még egy átlagos lányt is választanak a gyerekeik anyjának, akkor is csak a kölyküket neveltetik vele, amúgy meg szeretőt tartanak szexre. Ezért lenne érdemes párt találni meg házasodni? Mosni, főzni rá, meg nevelni a gyerekét? Miközben ő valami csinibabával szórakozik?
10. vagyok
Ez nem törvényszerű és nem is helyes!
De nem is tilos!
Ugye nem gondoljátok, hogy ezt tényleg nő írta?
Tipikus megfogalmazás…
Ja persze, hogy ez csak az újabb #napiincel, de azért szórakoztató tud lenni ez a vergődés.
Amúgy meg:
1. Nem mindenki akár gyereket, ergo nem azért választják őket a ffiak, hogy a,, kölyköt" neveljék
2. Nem csak a műanyag csajok a vonzóak, nagyon sok olyan ismerősöm, barátom van (én is), aki teljesen természetes, mégis vonzza a pasikat
3. Nem a külső a legfontosabb. Ha ilyen szinten maradsz, és ilyen körökben mozogsz, akkor ebben a spirálban maradsz, de ha kilépsz a buborékodból, akkor rájössz, hogy nem mindenki felszínes. Amúgy sem ugyanaz a szép, vonzó mindenkinek. Vagy ilyenkor az adott társadalom által generált szépségideálra kell gondolni? Mert nekem az pl egyáltalán nem jön be, se az hogy egyéniség nélkülire szabják az arcukat a csajok. Nekem pedig életem első, hatalmas szerelme a társadalom által valószínűleg kevésbé vonzónak tartott ffi egyede volt, mégis ahogy éreztem vele magam, személyisége egyszerűen magába szippantott. Én ffiakban sem találom vonzónak a mai, kigyúrt, macsó állat ideált. A mostani párom, akivel már ezer éve együtt vagyok, sem a tipikus macsó ffi, viszont ő kifejezetten jóképű. Ellenben nem ezért vagyunk együtt évek óta, ennyi idő után a küldő 100ad rangú dologgá válik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!