Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar a társadalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a társadalom azokkal a porblémákkal foglalkozni, amikre a femcelek hívják fel a figyelmüket?

Figyelt kérdés

Mindenkit csak a külső érdekel és az, hogy állandóan szexeljenek. Egy hétköznapi lánynak pedig esélye sincs, mert minden férfi a szilikonnal töltött műanyag nőket akarja.

De ez nem egy átverés? A hímek a genetikailag legjobb nőstényt preferálják, aki ki tudja hordani az utódot és fel tudja nevelni. Ugyanakkor ezek a nők csalnak, hiszen a genetikájuk nem a legjobb, csak a műanyaggal ezt a látszatot fogják kelteni.

A másik, hogy ha még egy átlagos lányt is választanak a gyerekeik anyjának, akkor is csak a kölyküket neveltetik vele, amúgy meg szeretőt tartanak szexre. Ezért lenne érdemes párt találni meg házasodni? Mosni, főzni rá, meg nevelni a gyerekét? Miközben ő valami csinibabával szórakozik?

2022. ápr. 28. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10# Ez nagyon kecsegtető! És szerinted ez jó? Mi lenne a megoldás?
2022. ápr. 28. 23:54
 12/17 anonim ***** válasza:

10. vagyok

Ez nem törvényszerű és nem is helyes!

De nem is tilos!

2022. ápr. 28. 23:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Bővebben? :)
2022. ápr. 28. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Engem szmély szerint nem a műlányok vonzanak. Megdugom akármelyiket.
2022. ápr. 29. 00:45
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Ugye nem gondoljátok, hogy ezt tényleg nő írta?

Tipikus megfogalmazás…

2022. ápr. 29. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

Ja persze, hogy ez csak az újabb #napiincel, de azért szórakoztató tud lenni ez a vergődés.

Amúgy meg:

1. Nem mindenki akár gyereket, ergo nem azért választják őket a ffiak, hogy a,, kölyköt" neveljék

2. Nem csak a műanyag csajok a vonzóak, nagyon sok olyan ismerősöm, barátom van (én is), aki teljesen természetes, mégis vonzza a pasikat

3. Nem a külső a legfontosabb. Ha ilyen szinten maradsz, és ilyen körökben mozogsz, akkor ebben a spirálban maradsz, de ha kilépsz a buborékodból, akkor rájössz, hogy nem mindenki felszínes. Amúgy sem ugyanaz a szép, vonzó mindenkinek. Vagy ilyenkor az adott társadalom által generált szépségideálra kell gondolni? Mert nekem az pl egyáltalán nem jön be, se az hogy egyéniség nélkülire szabják az arcukat a csajok. Nekem pedig életem első, hatalmas szerelme a társadalom által valószínűleg kevésbé vonzónak tartott ffi egyede volt, mégis ahogy éreztem vele magam, személyisége egyszerűen magába szippantott. Én ffiakban sem találom vonzónak a mai, kigyúrt, macsó állat ideált. A mostani párom, akivel már ezer éve együtt vagyok, sem a tipikus macsó ffi, viszont ő kifejezetten jóképű. Ellenben nem ezért vagyunk együtt évek óta, ennyi idő után a küldő 100ad rangú dologgá válik

2022. ápr. 29. 08:09
 17/17 anonim ***** válasza:
33%
Mert a femceleknek csupán annyi a problémájuk, hogy irreális elvárásokat támasztanak a férfiak felé, és csak jóval a saját szintjük feletti férfiakkal áll(ná)nak szóba.
2022. ápr. 29. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!